Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Futsalfőváros lett Gyula a hétvégén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 26. 11:00
Futsalfőváros lett Gyula a hétvégén
Nemzetközi női teremlabdarúgó-tornát rendeztek a fürdővárosban a Gyulai Amazonok

Nemzetközi futsaltornát rendezett a Gyulai Amazonok csapata június 24-én a városi sportcsarnokban. A négycsapatos megmérettetésen a délvidéki futsalválogatott és a brazil Nova Futsal Geracao Cerquilho is pályára lépett.

____Eredeti-P1210031.JPG

Brazil szamba és amazonvirtus: a Nova Futsal Geracao Cerquilho és a fürdővárosi együttes 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A tornán a helyi, a délvidéki és a brazil csapat mellett a Hajdúböszörményi TE együttesének NB I.-es és NB II.-es vegyes csapata is részt vett. A színvonalas mérkőzésekre népes publikum látogatott ki, amely rengeteg szép gólt és káprázatos megoldásokat láthatott.

A kilátogatók a rendkívül lelkes és mosolygós brazil lányokban is gyönyörködhettek, akik hihetetlen hangulatot varázsoltak a városi tornacsarnokba. A dél-amerikai futsalvarázslók tánccal és énekléssel ütötték el a szabadidejüket, végig kiváló hangulatban bűvölték a labdát.

A kétszer tizenöt perces körmérkőzéseket veretlenül zárták az élen a Gyulai Amazonok, a második helyen a délvidéki csapat, míg a harmadik helyen a hajdúböszörményi együttes végzett.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Hajdúböszörményi TE 3–1, Délvidék–Nova Geraca 3–1, Hajdúböszörményi TE–Délvidék 1–3, Gyulai Amazonok–Nova Geracao 2–0, Gyulai Amazonok–Délvidék 3–0 és Hajdúböszörményi TE–Nova Geracao 4–0.

Különdíjak: Gyulai Amazonok: Fülöp Diána, Hajdúböszörményi TE: Kota Gabriella, Délvidék: Vass Noémi, Nova Geracao: Beatris iz Biosil.

– Még februárban felkértek minket, hogy rendezzünk tornát június végén, hisz Budapestre érkezik egy futsalcsapat Brazíliából. Mivel fogalmunk sem volt, hogy milyen színvonalon játszanak, igyekeztünk olyan csapatokat pályára hívni, amelyek hozzánk hasonló játékerőt képviselnek. Remek hangulatú volt a rendezvény, színvonalas mérkőzésekkel és gyönyörű gólokkal. Köszönjük minden csapat részvételét, bízunk benne, hogy nagyon jó sportbaráti kapcsolatot tudtunk kialakítani velük – értékelte a tornát Molnár Zoltánné.

A nap végén valamennyi csapatot vendégül láttak a szervezők. Az ünneplés elég sokáig elhúzódott, hiszen a brazil lányok fáradhatatlanok, ha táncról és zenéről van szó. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)