Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai kolbászos ágyneműben fényképezkedhetnek a fürdővárosba látogatók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. június 22. 23:28
Gyulai kolbászos ágyneműben fényképezkedhetnek a fürdővárosba látogatók
A várfürdőben helyezték el a Gyulahús Kft. első fotópontját

Nemrégiben országosan is egyedülálló fotópontot helyeztek el a Gyulai Várfürdő területén. A fürdővendégek mostantól kolbászmintás ágyneműben fényképezkedhetnek, és a szemfülesebbek akár nyerhetnek is fotóikkal.

Képünkön (balról jobbra): Gila ÉvaDaka ZsoltKun Miklós és Pikóné Tóth Henriett

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A Gyulahús Kft. és a Gyulai Várfürdő közös ajtótájékoztatóján Pikóné Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nkft. marketingasszisztense hangsúlyozta, hogy az attrakció amellett, hogy egyedülálló, minden korosztályt megszólít, a mobiltelefonok elterjedésével azonnal emlékeket küldhetünk a család otthon maradt tagjainak.

– Mindig örömteli, ha szorosabbá válik a kapcsolat a város turisztikai szereplői között, ami azért is fontos, mert közös erővel nagyobb eredményeket tudunk elérni. Most egy üzenetben kommunikálhatjuk, hogy a városban komplex kínálat várja a vendégeket, ami hozzájárul ahhoz Gyulát válasszák nyaralásuk helyszínéül – emelte ki Pikóné Tóth Henriett.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő igazgatója kifejtette: az együttműködés mindenki számára jó, így más közös terveik is vannak a Gyulahús Kft.-vel. A jövőben talán a várfürdő számára készült gyulait ehetnek majd a fürdőzők.

Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezetője kitért arra, hogy a dekoráció egy tavalyi reklámkampányukban szerepelt először, és a legutóbbi békéscsabai kolbászfesztiválon már fényképezkedhettek a látogatók hasonló ágyneműben. Mivel az őszi akció népszerűnek bizonyult, nem volt kérdés, hogy valamilyen más módon folytatni kívánják azt.

Lapunknak Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere azt is hozzátette: az elkészült képek most ajándékokhoz is segíthetik a szerencséseket, hiszen aki a Gyulahús Kft. Facebook-oldalára feltölti a standon  készült fotóit, sorsoláson vesz részt. A nyertesek között ajándékcsomagokat és kolbászmintás ágyneműt sorsolnak ki a szervezők.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)