Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb adománnyal bővült a Viharsarkai Koraszülöttmentő Alapítvány kasszája

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. június 16. 19:00
Újabb adománnyal bővült a Viharsarkai Koraszülöttmentő Alapítvány kasszája
A Korzó fagyizó 150 ezer forinttal támogatta a kezdeményezést

Újabb adományt kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány, így egyre közelebb a cél: a mentőautó megvásárlása. Június 16-án a Korzó fagyizó tulajdonosa, Armin Ebibi adott át 150 ezer forintot dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány kuratóriumi elnöke számára.

dr. abdulrahman abdulrab mohamed és armin ebibi

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– Több hónappal ezelőtt keresett meg Armin Ebibi, aki az interneten olvasott a kezdeményezésről – mondta dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed.

– Felhívott engem, hogy egész napi bevételét szeretne átadni a mentőautóra. Úgy terveztük, hogy a nyári szezon kezdetekor szervezzük ezt meg. Végül úgy döntött, hogy fix összeget 150 ezer forintot adományoz nekünk, egy-két hónap múlva pedig ismét egy hasonló összeggel segíti az alapítványt.

Az alapítvány kuratóriumának elnöke kiemelte, hogy egyre közelebb a cél, a mentőautó beszerzése szeptember végére vagy október elejére összejöhet, de ebben még nem lesznek benne a berendezések, így a gyűjtés folytatódik.

Armin Ebibi hozzátette, hogy régóta ismerik egymást a doktorral, így természetes volt számára, hogy szeretne segíteni a cél elérésében. Mint mondta, hatalmas szükség van most arra a világban, hogy segítsük egymást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)