Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - XLVII. Országos Szenior Úszóbajnokság a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. június 06. 12:30
XLVII. Országos Szenior Úszóbajnokság a Gyulai Várfürdőben
Nemsokára megkezdődik a Dr. Regele Károly Emlékverseny

Idén is megrendezik a Dr. Regele Károly Szenior Úszóklub hagyományos emlékversenyét június 23. és 25. között. A nemzetközi hírű megmérettetésnek újra a Gyulai Várfürdő ad otthont.

____Eredeti-GYHRCSD_024.JPG

Képünk a tavalyi versenyen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A háromnapos verseny indulói idén is a Gyulai Várfürdő 50 méteres nyitott versenymedencéjében vívják meg úszócsatáikat. A nevezéseket újra egyéni és váltószámokban várják a szervezők.

A hagyományos versenyszámok mellett több érdekes futamot is indítanak. Ilyen például a pillepárbaj, a családi váltó és az esélyegyenlőségi futam. Érdekes futamokat láthatunk majd a papa–mama–gyermek váltóban, illetve a nagyszülő–szülő–gyermek párbajokban is.  

A Dr. Regele Károly emlékúszás idén is fontos szerepet tölt be. A 200 méteres férfi és női vegyesúszás vándorserlegét a rajthoz állók legidősebb korcsoportjának győztese nyeri majd el.

A szombati napon a résztvevőket vacsorával vendégelik meg. A rendezvényt a Gyulai Várfürdő Kft. mellett az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa és Gyula Város Önkormányzata támogatja.

További információt a nevezésről és a versenyről a www.szeniorob.hu weboldalon, vagy a 06–70/326–0668-as telefonszámon kaphatnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)