Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pár percen múlott minden

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. május 23. 10:00
Pár percen múlott minden
Gyulai SE–Mezőhegyesi SE 30–34 (15–15)

A Békés megyei kézilabda-bajnokság 15. fordulójában a Gyulai SE csapata a Mezőhegyesi SE együttesét fogadta a május 20-án. A házigazdák számára az első számú cél az újbóli győzelem megszerzése volt.

____Eredeti-GYHRCSD_0033.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai SE: Tövisháti Zsombor, Mészáros György, Cseke Zoltán, Képíró Bence, Urbán Balázs, Blázsházi Lajos, Bergszászi Péter, Tóth János, Kállai Tamás és Lapis Péter. Vezetőedző: Turek Tamás.

A két egymással versenyben lévő rivális gárda összecsapása szoros mérkőzést hozott. Az egész játék során fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az összecsapás kiegyenlítettségét jól példázza, hogy az első félidőben 15–15-ös döntetlen re álltak a felek.

A második félidőben is folytatódott a sorminta, hiszen folyamatosan felváltva estek a gólok. Az már a játékrész elején biztossá vált, hogy az viszi haza a győzelemért járó pontokat, aki az utolsó percekben hibára tudja kényszeríteni ellenfelét. Az utolsó öt-hat percre a fürdővárosi gárda keze remegett meg jobban, így a házigazda együttes pár percnyi megingása elég volt ellenlábasának, hogy bebiztosítsa négygólos győzelmét.

 

____Eredeti-GYHRCSD_0015.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai SE legjobb dobói: Mészáros György 11 és Lapis Péter 6.

Turek Tamás „válogatottja” vereségével tartja 5. helyét a bajnokságban, és óriási győzni akarással készülhet a listavezető Békéscsaba DKSE gárdája elleni hazai mérkőzésre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)