Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folytatódik a lomtalanítás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. május 22. 15:52
Folytatódik a lomtalanítás
Május 24-én Máriafalva, Szentpálfalva, Ajtósfalva, Városerdő és Szentbenedek kerül sorra

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. május 10-től 2017. június 7-ig Gyulán, városrészenként az alábbiakban felsorolt időpontokban a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. lomtalanítást szervez.

 

2017. május 10. – Dénesmajor, Gyulavári, Újvári

2017. május 17. – Galbácskert, Krinolinkert, Kastélykert, Magyarváros, Kisváros

2017. május 24. – Máriafalva, Szentpálfalva, Ajtósfalva, Városerdő, Szentbenedek

2017. május 31. – Törökzug, Németváros, Újgyula

2017. június 7. – Nagyrománváros, Újváros

 

Honlapunkon megtekintheti az aktuális utcalistát!

 

2017. május 24-én (szerdán) a lomtalanítás során elszállítjuk a háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat, melyek nem férnek bele a hulladékgyűjtő edénybe, így pl. a bútorokat, az edényeket, a szőnyegeket vagy a játékokat.

Utcák: Ajtóssy u., Almássy K. tér, Arany J. u., Aranyág u., Babits u., Bem J. tér, Bem J. u., Bercsényi u., Csikoséri sor, Csokonai u., Dobó u., Dobozi u., Dombi u., Faiskola u., Fecske u., Fürj u., Garay u., Gyöngyösi u., Halácsi u., Henyei u., Hódi u., Hunyadi u., Ibolya u. (1–15-ig, 10–12-ig), Irinyi u., Juhász Gy. u., Kárpát u. (15–23-ig, 24–32-ig), Kaffka M. u., Kazinczy u., Kertes u. , Kertész u., Kisfaludy u., Kisökörjárás, Kiss E. u., Knézich u., Kölcsey u., Lenkei u., Lilaakác u., Madách u., Maróthy u., Mikszáth K. u., Móra F. u., Oláh Gy. u., Pósteleki u., Radnóti u., Sarkadi u., Szigligeti u., Temető u., Tessedik u., Tompa u., Vadvirág u., Vajda u., Vasút u., Vasvári u., Vörösmarty u., Nagyfenék

Tömblakások: Budrió ltp., Pósteleki sor, Törökzugi sor, Ajtóssy u.

Városerdő, Szentbenedek.

 

Az alábbi hulladékok nem tartoznak a lomtalanítás körébe:

  • Vegyes háztartási hulladék (a rendszeres hulladékszállítás során elvisszük).
  • Papír-, műanyag, italos karton-, alumínium italos doboz és üveghulladék (elhelyezhető a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken).
  • Építési törmelék (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti Inert hulladékkezelő telepen)
  • Biohulladék (elhelyezhető a komposztálótelepen).
  • Veszélyes hulladék, elektronikai hulladék (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron).
  • Gumiabroncs (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron).
  • Sütőolaj, sütőzsiradék (átadható az alábbiak szerint).

Kérjük, hogy a fenti felsorolásban szereplő hulladékokat ne helyezze ki a ház elé, mert azokat Társaságunk nem szállítja el. Köszönjük megértését!

 

A sütőolaj, a sütőzsiradék begyűjtését a Biofilter Zrt. munkatársai 2017. június 3-án (szombaton) 9 és 13 óra között az alábbi gyűjtőpontokon végzik: nagypiac – parkoló (Október 6. tér), kispiac – parkoló (Törökzug, szolgáltató sor), paradicsomi városrész – Rulikowski u. eleje, ABC melletti parkoló.

Javasoljuk, hogy a sütőolajat és a sütőzsiradékokat (a zsírt még folyós állapotban) öntse műanyag tárolóedénybe (pl.: PET-palack), zárja le, és a következő lomtalanításig így tárolja.

Kérjük, hogy a lomtalanítás során elszállítandó hulladékokat legkésőbb 6 órára helyezze ki a ház elé. A nagyobb méretű tárgyakat maximum 1,0 x 1,0 x 0,8 m méretűre szíveskedjen összedarabolni, hogy a kukás kocsi beöntő nyílásán beférjen.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron folyamatosan átvesszük a lakosság által kiszállított lomhulladékot.

A hulladékátrakó állomás (Kígyósi út) és a komposztálótelep (Eleki út) nyitvatartása Társaságunk honlapján (www.gyulaikozuzem.hu) a „Tevékenységek/Szelektíven gyűjthető hulladékok és elhelyezésük” menüpontban megtalálható.

 

Válogassunk a holnapért!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)