Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Még mindig az élen a Gyulai Amazonok U18-as csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. május 22. 16:00
Még mindig az élen a Gyulai Amazonok U18-as csapata
Egy hét alatt két mérkőzést rendeztek a bajnokságban

Az U18-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata egy héten kétszer is megmérkőzhetett ellenfeleivel. Május 17-én Balmazújvárosban győzték le a helyi gárdát, majd május 21-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen kaptak ki trónkövetelő riválisuktól.

____Eredeti-P1150777__1_.JPG

Az élen maradtak a gyulai lányok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Molnár Zoltánné lányai az élről vágtak neki a Balmazújváros elleni derbinek, és ennek megfelelően arattak elsöprő győzelmet. Négy nap múlva már a második helyen álló Szolnoki MÁV várt a fürdővárosi együttesre. A gyenge napot kifogó gyulai gárda egy szorosnak mondható első félidő után elszenvedte idei első vereségét.

Eredmények: Balmazújváros FC–Gyulai Amazonok 1–7 (1–4), gólszerzők: Pilán Tímea (2), Csanálosi Anada (2), Paál Dalma, Bordás Renáta, Németh Viktória; Gyulai Amazonok–Szolnoki MÁV 1–3 (1–1), gólszerző: Paál Dalma.

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Csanálosi Anada, Kurai Nikolett, Balogh Noémi, Mázik Flóra, Pilán Tímea, Bordás Renáta, Németh Viktória, Gera Dóra, Kajári Gabriella, Barthalos Dóra, Szegedi Nikolett, Paál Dalma és Molnár Izabella. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt hat pont előnnyel vezet a „várvárosi” csapat, amely így könnyedén megnyerheti ebben a korosztályban is a bajnoki címet.

– A lányokon most jön ki az egész éves fáradtság, látszik, hogy a keret nagy részének kettő, akár három bajnokságban is helyt kellett állnia egész évben. Mindemellett meghatározó játékosok is hiányoztak a keretből, így a szolnoki együttes elleni eredmény reálisnak mondható. Semmi gond nincs, minden csapatnak lehet rossz napja, kicsit azért lehet keserű a szám íze, mert szerettem volna veretlenül zárni az évet a lányokkal. Ha az utolsó két mérkőzésen győzni fogunk, akkor bajnokot avathatunk ebben a korosztályban is – mondta el lapunknak Molnár Zoltánné.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)