Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos játékkal búcsúztak a szezontól a kézilabdás lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2017. május 22. 15:00
Magabiztos játékkal búcsúztak a szezontól a kézilabdás lányok
Gyulasport NKft.–Szeghalmi NKC 43:28 (22:11)

Utolsó mérkőzésére készült a Gyulasport NKft. női csapata május 20-án a városi tornacsarnokban. A vendéggárdának lényegében tét nélküli volt a mérkőzés, hiszen nem tudták már befolyásolni az NB II. tabelláján elfoglalt helyezésüket, ellenben a gyulaiak számára fontos lehetett a győzelem.

búcsúzással kezdődött a szombati mérkőzés

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Borsós E. – Nagy N. 7, Rácz K. 6, Szabó R. 3, Csapó H. 7, Budai M. 11, Bagi L. 1. Csere: Nagy B. (kapus), Szőke D. 2, Nagy I. 2, Rokszin R., Zubor V., Asztalos A. 2, Csiffáry Cs. Boruzs B. 1, Komlósi Cs. 1. Edző: Tövisháti Zsombor.

A mérkőzést egy búcsúzás előzte meg: a találkozó egyik bírája, Medvegy Péter ezzel a meccsel búcsúzott el az aktív, NB II.-es játékvezetéstől, így társa, Daru Péter meglepetéssel készült a számára.

A szeghalmi gárda, a fentebb taglaltaknak megfelelően, kissé hitehagyottan játszott, ám a fürdővárosi csapat hozzáállásán látszott, hogy feljebb léphetnek a ranglétrán, ha otthon tudják tartani a győzelemért járó pontokat.

A gyulai együttes ennek megfelelően lépett túl ellenfelén. Közönségszórakoztató játékkal, egységes csapatként működve győzte le a Gyulasport NKft. csapata a Szeghalmi NKC-t. A győzelem és az egy nappal később rendezett Lajosmizsei UKC–Gyomaendrődi Liget Fürdő-meccs alakulásának köszönhetően, a hatodik helyen zárták a bajnokságot a gyulai lányok.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)