Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hengerelt utolsó meccsén a Gyulasport NKft. juniorcsapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2017. május 22. 10:30
Hengerelt utolsó meccsén a Gyulasport NKft. juniorcsapata
Gyulasport NKft.–Szeghalmi NKC. 46:21 (26:10)

A biztos harmadik hely tudatában lépett pályára a Gyulasport NKft. juniorcsapata a Szeghalmi NKC. ellen május 20-án. A városi sportcsarnokban rendezett mérkőzésen csak egyetlen kérdés volt, hogy hány gólnál állnak meg a gyulai lányok, a játékuk ugyanis lehengerlő volt.

az érmes csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Gyulasport NKft.: Szerb K. – Nagy I. 3, Asztalos B. 2, Szőke D. 3/2, Rokszin R. 1, Gyepes R. 2, Boruzs B. 8. Csere: Varga M. (kapus), Varga N. – Balázs E. 2, Szappanos R. 5, Csiszér L. 4/1, Bicskei B. 5/2, Komlósi Cs. 2, Szabó L. 9/1, Horváth N. Edző: Tövisháti Zsombor.

A meccs első pillanatától fogva egyértelmű volt, hogy hazai győzelem születik, a juniorcsapat ellentmondást nem tűrően vezette támadásait, majd aránylag hamar, a 20. percben beállította a tízgólos különbséget. A lányok egy percre sem álltak le, így a félidőre már tizenhat gólos különbséggel vonulhattak le a pályáról.

 

kertes istvánfabulyáné kovács tímea és baktai ferencé

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A mérkőzés képe a második játékrészben sem változott, a szeghalmi játékosok viszont egyre durvábban kezdtek játszani, amelynek a vége az lett, hogy két sportolójuk is piros lapot kapott, és volt olyan időszak, amikor mindössze három mezőnyjátékosuk volt a pályán. Ezt természetesen a maroknyi vendégszurkoló sem hagyta szó nélkül, de az elhangzottakat jobb, ha nem idézzük.

A lefújás után következett az ünneplés, majd az érmek átadása, amelyeket Fabulyáné Kovács Tímea, a Békés Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezetője és Baktai Ferencné, a Gyulasport NKft. sportügyekért felelős koordinátora akasztotta a lányok és edzőjük nyakába.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

 

GYULAI HÍRLAP • 2017. május 22. 10:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)