Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Részegen vezettek mindhárman

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. május 14. 08:42
Részegen vezettek mindhárman
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán, Tótkomlóson és Szarvason. Békés megyében május 13-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton május 13-án 10 óra körül igazoltattak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett. Két órával később Tótkomlóson, a Móricz Zsigmond utcában állítottak le egy szintén személygépkocsit vezető nőt. Az alkoholszonda mindkettőjüknél ittasságot jelzett, és az illetékes rendőrkapitányságokon végzett további két légalkoholmérés eredménye is mindkét esetben pozitív lett. A rendőrök a férfi és a nő vezetői engedélyét elvették, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellenük. 

Szarvason, a Dózsa György utcából május 14-én 2 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett. Az igazoltatásakor végzett ittasságellenőrzés eredménye pozitív lett. A Szarvasi Rendőrkapitányságon újabb két mérés erősítette meg a gyanút, hogy a férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult. A rendőrök bevonták a vezetői engedélyét, illetve büntető feljelentést tettek ellene.

A Tótkomlóson előállított nőnek és a Szarvason igazoltatott férfinak utasa is volt. A rendőrség a történtek kapcsán ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy bódult állapotban vezet, nemcsak magát, hanem utasait és közlekedő partnereit is veszélyezteti. A rendőrség a közlekedési balesetek megelőzése érdekében rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy az ittasan, illetve bódult állapotban vezetőket kiszűrje a forgalomból. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)