Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fekete hétvége a női kézilabdában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 30. 10:30
Fekete hétvége a női kézilabdában
A Gyulasport NKft. mindkét csapata vereséget szenvedett Algyőn

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság 20. fordulójában a Gyulasport NKft. felnőtt- és juniorcsapata az FKSE-Algyő otthonában lépett pályára. A tabella felsőházához tartozó algyői csapatokhoz a pontszerzés reményében utaztak a Tövisháti Zsombor vezette gyulai együttesek.

____Eredeti-kezilabda.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: Kesport.hu

FKSE-Algyő–Gyulasport NKft. 29–24 (15–14)

Gyulasport NKft.: Nagy B., Bányainé Szabó R. 8, Budai M. 2, Rácz Kl. 7, Kocsis Kl. 1, Nagy N., Csapó H. 3. Csere: Borsós E., Nagy I., Rokszin R., Zubor V., Asztalos A. 1, Boruzs B. 1, Bagi L. 1. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

A fürdővárosiak mindent megtettek a pontszerzés érdekében, hiszen számtalan helyzetet dolgoztak ki, ám a kapufáról rendszerint kifelé pattant a labda. Az első félidőben még tartani tudta Tövisháti Zsombor együttese a lépést előrébb rangsorolt ellenfelével szemben. A félidei egygólos hazai vezetés még életben tartotta a tüzet a vendégjátékosokban.

A második félidőben a fürdővárosi gárda rögtön meglőtte egyenlítő gólját, de elveszítette a védelem egyik kulcsfiguráját. Az algyői csapat azonban hamar rövidre zárta az összecsapást, hiszen tizenöt perc alatt egy 11–4-es sorozattal 26–18-ra módosította az állást. A Csongrád megyei gárda továbbra is fenntartotta a játék gyors iramát, amiben a gyulai csapat nem tudta gólra váltani támadásait. Ötgólos vereségével a Gyulasport NKft. felnőtt csapata a tabella 9. helyén szerepel.

FKSE-Algyő–Gyulasport NKft. 32–22 (14–11)

Gyulasport NKft.: Varga M., Szabó L., Gyepes R. 3, Nagy I., Rokszin 2, Boruzs B. 4, Asztalos A. 6. Csere: Szerb K., Bicskei B., Balázs E. 1, Horváth N., Csiszér L., 5/2., Szappanos R 1. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

Az aranyéremre is esélyes gyulai juniorcsapat sereghajtó módjára kézilabdázott a szintén első helyre esélyes algyőiek ellen. A mérkőzés legnagyobb negatívuma az volt, hogy a csapat eddigi húzóemberei nem tudtak hozzátenni a csapat játékához. A Szabó Leila, Nagy Iza és Bicskei Bori alkotta hármasra a bátortalanság és a pontatlanság volt jellemző. Ezzel a tízgólos kisiklással a juniorok elvesztették tavaszi veretlenségüke, ám még mindig a tabella harmadik helyén állnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)