Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy 29 éves férfi a kerékpárúton zaklatott egy lányt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. április 29. 15:00
Egy 29 éves férfi a kerékpárúton zaklatott egy lányt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen. 

A 29 éves Sz. Zoltán április 28-án a Békéscsaba és Fényes közötti kerékpárúton megszólított egy lányt. Beszélgettek, majd eközben a férfi akarata ellenére megölelte a lányt, és csak akkor engedte el, amikor azt mondta neki, hogy rendőrt hív. Az akkor még ismeretlen férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai két órán belül beazonosították, és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőreinek segítségével elfogták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Okányban, egy italmérőhelyen április 28-án késő este egy férfi és egy nő kiabált, szidalmazták, többször megütötték ismerősüket. Miután a férfi hazament, botokkal a kezükben jelentek meg a házánál, és bántalmazták. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 42 éves férfit és a 27 éves nőt garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

Békéscsabán, a Szegfű utcából április 28-án 7 óra körül a rendőrök előállították egy személyautó vezetőjét. A helyszíni alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett nála, majd további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)