Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kincskeresők és focisták is beiratkoztak a Németvárosi Óvodába

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. április 26. 13:15
Kincskeresők és focisták is beiratkoztak a Németvárosi Óvodába
Az intézmény nyílt napján játékokkal várták a leendő ovisokat

Nyílt napokkal egybekötött óvodai beiratkozást tartott Gyula Város Német Nemzetiségi Önkormányzata április 24. és 26. között a Németvárosi Óvodában. A program az intézmény Magyar–német Nyelvi Napok elnevezésű rendezvénye keretében zajlott, és sok leendő óvodást meggyőzött arról, hogy a németvárosi óvodában töltse a következő évek játékos hétköznapjait.

Az óvoda udvarán számos játék várta a gyerekeket 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Az óvodába érkezve már az első naptól kezdve színes forgatagba keveredhettek az óvodás és az ovi előtt álló apróságok és szüleik ezen a héten. Az udvaron kézművessarok, a homokozóban kincskereső feladat, az újonnan átadott udvaron pedig arcfestés és „lézeres” akadálypálya várta a játékos kedvű beiratkozókat.

Szilágyiné Solymosi Mária

Az intézmény vezetője, Szilágyiné Solymosi Mária lapunknak elmondta: olyan meglepetésekkel igyekeztek készülni a kicsiknek, amik biztosan sikert aratnak majd, és így már a beiratkozáskor megszeretik leendő óvodájukat.

– A foci, a kincskeresés, az alkotás és az arcfestés mind olyan programok, amiket nagyon szeretnek a gyerekek, és hálás vagyok az óvónőinknek, akik ilyen lelkesen és kreatívan álltak az új feladathoz. Az elmúlt napok nagyon jó hangulatban teltek, a beiratkozás pedig eredményes volt: eddig 31 új apróság választotta az óvodánkat, de várható, hogy a mai napon a számuk tovább fog gyarapodni – emelte ki az intézmény első embere.

Szilágyiné Solymosi Mária fontosnak tartotta hozzátenni, a beiratkozás utáni napok sem telnek majd eseménytelenül az óvodában. Csütörtökön mesemondó versenyt rendeznek a kicsiknek, akik német és magyar nyelven is előadhatnak majd, pénteken pedig táncházas bulival zárják a hetet a németvárosi óvodások. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)