Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is uralják a bajnokságot a gyulai lányok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 20. 14:45
Továbbra is uralják a bajnokságot a gyulai lányok
U18 Gyulai Amazonok–Várda SE 3–1 (1–1)

Az U18-as labdarúgó-bajnokság keleti csoportjának 16. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Várda SE együttesét fogadta április 19-én. Az Id. Christián László Városi Sporttelepen lejátszott mérkőzésen a kisvárdai gárda sem tudott úrrá lenni a fürdővárosi fölényen. 

____Eredeti-DSC_1013.JPG

Nincs akadály a gyulai lányok előtt

Fotó: Bálint-Bogár Katalin

Gyulai Amazonok: Csontos Zsanett, Kurai Nikolett, Csanálosi Anada, Barthalos Dóra, Szegedi Nikolett, Bálint Rebeka, Pilán Tímea, Balogh Noémi, Németh Viktória (Kajári Gabriella 76’), Gera Dóra (Paál Dalma 54’) és Bordás Renáta (Mázik Flóra 74’). Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

Az ellenfél a tabella negyedik helyezettjeként és a pontszerzés reményében érkezett az összecsapásra. Az első félidőben a hazai gárda uralta a játékot, mégis a vendégcsapat szerzett vezetést a 19. percben. Molnár Zoltánné tanítványa, Pilán Tímea még a félidő vége előtt egalizálta az eredményt. A döntetlennel végződött első játékrésznek a vendégek örülhettek jobban, hiszen az eddig veretlen fürdővárosiaktól sikerült egy pontot elcsenniük.

A második félidőben Molnár Zoltánné vezetőedző helyre rázta a lányokat, akik ettől fogva szebbnél szebb támadásokat vezettek. A „várvárosi” feltámadásnak meg is lett az eredménye: előbb Kurai Nikolett, majd újból Pilán Tímea szerzett találatot. A hazai csapat így szűk tíz perc alatt a maga javára fordította a mérkőzést, és tovább őrzi veretlenségét.

Ezzel a győzelemmel a Gyulai Amazonok előnye már kilenc pontra nőtt a Szolnoki MÁV együttese előtt. A következő mérkőzésen a harmadik helyen rangsorolt Nyírség NSC gárdája érkezik majd a gyulai „stadionba”.

Gólszerzők: Pilán Tímea (2), Kurai Nikolett.

– Sokat erősödött ellenfelünk az őszi szezon óta, nagyon jó mérkőzést játszottunk. Fontos volt a három pont megszerzése, a mutatott játékkal viszont már kevésbe lehetek elégedett. Jövő héten a Nyírség NSC ellen ennél sokkal több fog kelleni – nyilatkozta a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)