Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tavaszi start a „városi ligában”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. április 20. 09:00
Tavaszi start a „városi ligában”
Elrajtol a Hargitai József nagypályás labdarúgó-bajnokság

Megkezdődik Gyula Város Hargitai József Nagypályás Labdarúgó-bajnokságának tavaszi szezonja április 20-án. Az első forduló küzdelmeivel elrajtol a június közepéig zajló gyulai „futballháború”. 

Az összecsapások helyszíneit ezúttal is az Id. Christián László Városi Sporttelep pályarendszere biztosítja. A résztvevő együttesek a műfüves pálya mellett a salakpályán és a K1 elnevezésű gyepen rúghatják a bőrt.

A tavaly októberben elrendelt téli szünetre a gárdák a Gamma-Trans ideiglenes megkoronázásával mehettek, ám a kikelet újra esélyt ad a csapatoknak a tabella átírására. Az 1. forduló küzdelmeit április 20-án és 21-én focizzák le a csapatok.

A tabella jelenlegi állása: 1. Gamma-Trans 22 pont, 2. Clean-Way Kft. 22 pont, 3. Zé-Pé Café Kft. 18 pont, 4. Gyula Autóház 12 pont, 5. Kövizig-Fuszek 10 pont, 6. Közüzem 9 pont, 7. Kövite-Plusz 7 pont, 8. Leel-Őssy Kft. 3 pont, 9. Attila FC 3 pont.

A forduló párosítása: Attila FC–Gyula Autóház, Közüzem–Kövizig-Fuszek, Kövite-Plusz–Gamma-Trans és Zé-Pé Café Kft.–Clean-Way Kft. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)