Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A megszegett távoltartó határozat rendőri közelséget okozott

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. április 01. 11:00
A megszegett távoltartó határozat rendőri közelséget okozott
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Gyulai Rendőrkapitányság március 31-én szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi férfit, akinek a Gyulai Járásbíróság korábban megtiltotta, hogy felvegye a kapcsolatot volt feleségével. Ennek ellenére megjelent a nő házánál, ahol kiabált, hangoskodott. A rendőrség munkatársai a 32 éves férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békés megyében március 31-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kondoroson, a Petőfi utcában 16 óra 50 perckor egy személygépkocsi vezetője tolatni kezdett az egyik kapubejáróból. Az úton motorjával közlekedő férfi úgy észlelte, hogy az autó vezetője nem adja meg neki az elsőbbséget, ezért fékezett, és elrántotta a kormányt. A motoros elesett, és súlyos sérülést szenvedett.

Gyomaendrőd külterületén 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, árokba hajtott, és felborult. A balesetben az autó vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Békésen, a Petőfi Sándor utcából március 31-én 15 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság és a Szolnoki Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 43 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette. Három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit március 31-én Bélmegyer külterületén. Személygépkocsit vezetett, és igazoltatáskor az alkoholszondás mérés eredménye pozitív lett. A további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a Békési Rendőrkapitányság rendőrei bevonták a férfi vezetői engedélyét, és büntető feljelentést tettek ellene.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)