Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új termékek és a klasszikusok is megkóstolhatók a Gyulahús standján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. március 31. 17:29
Új termékek és a klasszikusok is megkóstolhatók a Gyulahús standján
A sódarmustrán hagyományos parasztsonkát is kínálnak a látogatóknak

Gyári áron és a lehető legfrissebb formában lehet most hozzájutni a gyulai húskészítményekhez a VII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra Gyulahús-standján. A gyulai kolbász kilója 3000 forint, a klasszikus parasztsonkáé 1950 forint a fesztivál ideje alatt.

____Eredeti-alap__8_.jpg

A legtöbben a hagyományos gyulai kolbászt keresik 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Már az első nap délutánján, a megnyitó előtt szépszámú kóstolósereg jött össze az ízekkel és illatokkal teli bemutatósátorban, ahol Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere vezetett körbe minket. Ottjártunkkor azt is elmondta: fontos számukra egy-egy hasonló fesztiválon megjelenni, hiszen lényeges, hogy a látogatók az ország lehető legtöbb pontjára elvigyék a helyi termékek jóhírét.

 

____Eredeti-IMG_20170331_134900.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

– Ilyen alkalmakkor a legtöbbet kóstolt termékünk a hagyományos gyulai kolbász, és az eladások élén is ez a termékünk szerepel. Mellette rengeteg érdekes húskészítményünk van. Hozunk extra csípős kolbászt, marhakolbászt, paprikamenteset, és még méteres kolbászunk is van, amit csak fesztiválokon értékesítünk, nem ritkán végtelenített formában – tette hozzá.

A stand a fesztivál mindhárom napján várja a látogatókat, akik a fesztiválra készített hagyományos parasztsonkát és Mályvádi sonkát is vásárolhatnak a közelgő húsvétra. A helyi húsosok standján a tavalyi évben bevezetett, még kuriózumnak számító marhaszalámi is elérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)