Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolc hónap alatt nyolc bűncselekményt követett el

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2017. március 31. 12:28
Nyolc hónap alatt nyolc bűncselekményt követett el
Elrendelték az előzetes letartóztatását

Elrendelték az előzetes letartóztatását annak a 34 éves békéscsabai férfinak, aki nyolc hónap alatt, 2016 augusztusától 2017 márciusáig nyolc bűncselekményt követett el.

Veress Gabriella Békés megyei főügyész lapunkhoz eljuttatott pénteki közleményéből kiderül, az alkoholfüggő férfi 83 éves nagyszülőjét is bántalmazta, mert kérése ellenére nem adott neki pénzt. A gyanúsított később egy őt ellátó mentőápolóra támadt rá, kórházi kezelése alatt pedig dulakodásba keveredett a békéscsabai kórház biztonsági őrével.

A férfi közterületen négy alkalommal is dolog ellen erőszakos magatartást tanúsított ittas állapotban – olvasható a közleményben. Előfordult, hogy kiskorú nevelt lányát minden előzmény nélkül szidalmazni kezdte, és mellkason ütötte az utcán, tőle külön élő házastársát és annak élettársát pedig megöléssel fenyegette.  

Az elkövetőt testi sértés, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, garázdaság és zaklatás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozóhatóság, a Békéscsabai Járási Ügyészség pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A Gyulai Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség álláspontjával egyetértve egy hónapra rendelte el a férfi előzetes letartóztatását. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)