Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Alaposan lelépte megyei riválisát az U17-es együttes

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 31. 09:00
Alaposan lelépte megyei riválisát az U17-es együttes
Méhkeréki SE–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0–10 (0–5)

Az U17-es utánpótlás-labdarúgóbajnokság 19. fordulójában a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata a megyei rivális Méhkeréki SE együtteséhez látogatott március 25-én. A tabella második helyén álló gyulai gárda a tabella sereghajtója ellen készült begyűjteni a győzelemért járó pontokat.

____Eredeti-Termal_utanpotlas.JPG

Taroltak a termál csapatai a megyei utápótlás-bajnokságban

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyula: Regős, Pápa Zs., Megyesi, Suhajda G., Sáss, Bakos, Jimoh, Szegedi, Durkó, Baksai, Pápa M., Jepure, Juhász, Suhajda Á., Szűcs, Marczinka, Pap, Regős és Csikós. Vezetőedző: Szentléleki Béla.

A bajnoki címre törő Szentléleki-legénység sokáig nem találta a fogást megyei riválisán, hiszen a gólgyártás egészen a 28. percig váratott magára. Ekkor azonban Szegedi találatával kinyitotta a gólcsapot a fürdővárosi csapat. A vezető találat után sorra érkeztek a szebbnél szebb gólok, így a félidő végére már ötgólos gyulai vezetéssel mehettek pihenni a csapatok.

A második félidőben tovább folytatódott a gólszüret, hiszen a Szentléleki Béla vezette csapat egészen tíz lőtt gólnál állt meg. A hazai gárda erejéből a szépítő találatra sem futotta, így fölényes „várvárosi” győzelemmel zárult a találkozó.

Gól: Sáss 4, Megyesi 2, Szegedi, Jepure, Pap és Bakos.

A Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata újabb győzelmével, pillanatnyilag a tabella második helyén áll, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszva csak egy pont a hátránya a listavezetővel szemben. A következő fordulóban a gyulaiak hazai pályán fogadják a nagy rivális Hódmezővásárhelyi FC csapatát.


A Szabó Attila vezette U19-es csapat ennél is könnyebb győzelmet aratott. A tabella második helyén álló fürdővárosi együttes mérkőzését a játékvezető félbeszakította, hiszen az ellenfél csapatának játékoskerete a megszabott alá csökkent. A 65. percben megszakított találkozó 0–12-es állásnál ért véget.

Gyula: Démusz, Szabó P., Szücs Damján, Kovács, Ficzere, Tövisháti, Futaki, Kondoros, Katona, Tokaji, Kovács, Martincsek, Kajári, Kmecz és Kindli. Vezetőedző: Szabó Attila.

Gól: Tokaji 6, Kovács 3, Futaki, Kondoros, Katona

A Várfürdő-Gyulai Termál FC U19-es csapata jelenleg két mérkőzéssel kevesebbet játszva a tabella második helyén áll, két ponttal lemaradva a listavezető helyről.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)