Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a szeniorok éremhalmozása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 16. 13:50
Elindult a szeniorok éremhalmozása
A Gyulai Atlétikai Club sportolói taroltak a szeniorversenyeken

Márciusban két rangos eseményen is rajthoz álltak a Gyulai Atlétikai Club szenior atlétái. Először március 4. és 5. között a fedett pályás szeniorbajnokságon léptek rajtvonalhoz, majd március 11-én a dobóbajnokságon mérettették meg magukat a fürdővárosi örökifjak.

____Eredeti-futas_en.wikipedia.org.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: En.wikipedia.org

Népes mezőny gyűlt össze március 4. és 5. között a budapesti BOK Csarnokban, ahol az országos szenior fedett pályás bajnoki címek eldöntése volt a cél. A Gyulai Atlétikai Clubot Nagyné Kotroczó Andrea, Szabó Ilona, Volosinovszi Zoltánné, Salka József és Kovács István képviselték. A gyulai atléták éremgyűjteményüket tovább is gazdagíthatták volna, de a késői rendezés miatt néhány futószámot és a magasugró számokat ki kellett hagyniuk.

Eredmények: Nagyné Kotroczó Andrea 3000 méteres síkfutás 2. hely, Szabó Ilona 60 méteres síkfutás 1. hely, távolugrás 1. hely, Volosinovszki Zoltánné 60 méteres síkfutás 2. hely, 60 méteres gátfutás 2. hely, távolugrás 1. hely, hármasugrás 1. hely, Salka József 60 méteres síkfutás 1. hely, 200 méteres síkfutás 1. hely, Kovács István 60 méteres síkfutás 1. hely, távolugrás 1. hely, súlylökés 1. hely.

Szintén Budapesten rendezték meg a szeniorok dobóbajnokságát, melynek az Ikarus Sporttelep adott otthont március 11-én. Az idősebb generáció sportolói gerelyhajításban, kalapácsvetésben, diszkoszvetésben és nehézkalapács-vetésben mérhették össze erejüket. A versenyen a gyulai színeket Kovács István képviselte, aki három aranyéremmel gazdagította éremgyűjteményét.

Eredményei: diszkoszvetés 1. hely, gerelyhajítás 1. hely, kalapácsvetés 1. hely.

A fürdővárosi atléták ezekkel az eredményekkel sikerrel hangoltak az elkövetkező időszak szabadtéri versenyeire.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)