Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évet zártak a szenior atléták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. január 08. 15:00
Évet zártak a szenior atléták
Kovács István életműdíjat vehetett át a Szenior Atléták Magyarországi Szövetségétől

Évértékelő rendezvényt tartott a Szenior Atléták Magyarországi Szövetsége december 27-én. A 2018-as Év Szenior Atlétikai Díjkiosztó Ünnepségére négy gyulai versenyző is meghívást kapott.

Elismeréseket vehettek át a 2018-as év legjobb szenior atlétái

Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség

Az ország időskorú atlétáit köszöntő és jutalmazó estére Nagyné Kotroczó Andrea, Szabó Ilona, Salka József és Kovács István alkotta fürdővárosi csapat utazott el. A mintegy ötven főnyi résztvevő többsége a vendéglátás mellett oklevél és tárgyjutalomban is részesült. A díjazottak között Szabó Ilona és Kovács István is elismerést vehetett át.

Szabó Ilona kiemelkedő munkájának elismeréseként oklevelet és tárgyjutalmat vehetett át. A gyulai magasugró országos csúcstartóként a malagai világbajnokságon az előkelő 11. helyezést érte el.

 

 

Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség

Kovács István 91 évesen jelenleg a legidősebb aktív szenior atléta. A fürdővárosi örökifjú többek között száz magyar bajnoki címet, Európa-bajnoki aranyérmet, két világbajnoki bronzérmet és tizenhét korosztályos csúcsot ért el pályafutása során. A gyulai sportélet egyik meghatározó szereplője ezekkel az eredményekkel felzárkózott a 97 éves Mihály Tibor mellé, aki azonban már nem aktív, így nem szaporíthatja tovább érmeinek számát. Kovács István az elmúlt harminc évben az atlétika sportért nyújtott kiemelkedő munkássága elismeréseként életműdíjat vehetett át.

A Gyulai Atlétikai Club egy gyászhírt is megosztott lapunkkal, amelyben tudatják, hogy 75 éves korában elhunyt Kutasi Imre. A speciális dobószámokban jeleskedő egykori atléta a szenior versenyek állandó résztvevője volt.

 

 

Forrás: Magyar Atlétikai Szövetség

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)