Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lelassították a gyulai lányok a szarvasi gyorsot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. március 13. 15:10
Lelassították a gyulai lányok a szarvasi gyorsot
Gyulasport NKft.–Szarvasi NKK 23–27 (14–12)

A női NB II.-es kézilabda-bajnokság 15 fordulójában a Gyulasport NKft. csapata a Szarvasi NKK. együttesét fogadta március 11-én a Göndöcs Benedek középiskola sportcsarnokában. A délkeleti csoport középtáján álldogáló fürdővárosi együttes a listavezető gárdát próbálta meg feltartóztatni.

____Eredeti-kezilabda.jpg

Képünk illusztráció

Forrás: Kesport.hu

Gyulasport NKft.: Borsós, Nagy N. 1, Rácz Kl. 4, Kocsis Kl. 3, Dr. Bányiné Szabó R. 1, Csapó H. 7/1, Budai M. 6. Csere: Nagy B., Szerb K., Nagy I., Rokszin R., Petrás V., Bagi L. 1, Zubor V., Asztalos A., Csiffáry Cs. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

Az elmúlt fordulóban elszenvedett abonyi vereség után, a gyulai csapat tagjai szerették volna megmutatni valódi erejüket a szurkolóknak. A bajnokaspiráns együttes tagjai azonban a veretlenség megtartására készültek a fürdővárosiak ellen. A vendégek a védekezésüket is ennek megfelelően szervezték meg, igyekezték jól kihasználni a magassági és súlybeli előnyüket. A hazaiaknak azonban sikerült előnyükre fordítani ezeket a hátrányokat, és gyors támadásokat vezettek a szarvasi kapura. Többször is sikerült zavarba hozni a szarvasi védelmet, ennek ellenére egy-két góllal a szarvasi csapat vezetett a félidő egésze alatt. A félidő vége előtt a fürdővárosi labdapattogtatók egy perc alatt produkáltak egy 3–1-es szériát, így kétgólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a felek.

A második félidőben a remek folytatás egészen a 32. percig tartott, hiszen a már megszokott rövidzárlat most sem kerülte el hazaiakat. A Szarvasi NKK tizenkét perc alatt, 8–1-es szériát produkálva, öt góllal ellépett a Tövisháti-csapattól. A gyulai kézilabdás lányoknak egy rövid villanásra volt erejük, de ez is csak a kétgólos felzárkózáshoz volt elég. Az utolsó percekben csak az „arborétumosok” szereztek gólt, ezzel beállítva négygólos győzelmüket.

A játék képe alapján a gyulai csapat nem érdemelt vereséget, de az éles helyzetekben elkövetett technikai hibák megbosszulták magukat. A Gyulasport NKft. csapata legközelebb a Lajosmizsei UKC gárdájához utazik március 26-án.


Gyulasport NKft.–Szarvasi NKK  33–21 (17–10)

Gyulasport NKft: Szerb K., Nagy I. 7, Asztalos A. 6, Rokszin R.2, Csiszér L. 2, Boruzs B. 3, Szabó L. 4/3. Csere: Varga M., Varga N. 3, Felczán Cs., Balázs E. 2, Szappanos R. 1, Komlósi Cs. 3. Vezetőedző: Tövisháti Zsombor.

A gyulasport NKft. juniorcsapata nagyszerűen helytállt a megerősödve érkezett szarvasiak ellen. Nagy és Asztalos gólerős játékával hívta fel magára a figyelmet. Győzelmükkel a gyulai csapat tagjai a tabella harmadik helyén állnak, és készülhetnek a verhetőnek tűnő Lajosmizsei UKC együttese ellen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)