Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Alkoholos édességre hivatkozott az ittas vezető

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. március 08. 14:27
Alkoholos édességre hivatkozott az ittas vezető
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Családi összejövetelről ment haza egy nő, amikor Sarkadon megállították a rendőrök. Kiderült, hogy ittasan vezetett, a rendőrség vádemelést javasol ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2017. január 17-én Sarkadon. A Kossuth utcában állítottak le egy személygépkocsit, és a vezetőjét megszondáztatták, a mérés eredménye pozitív lett. A nő arra hivatkozott, hogy alkoholtartalmú édességet evett. A rendőrök vérvételre vitték, és a Sarkadi Rendőrkapitányság igazságügyi orvos szakértőt rendelt ki.

A szakértő megállapította, hogy az intézkedéskor a nő szervezetében 1,26 g/l ezrelék volt a véralkohol-koncentráció. Ehhez azokból az édességekből, amelyeket megnevezett, rövid időn belül több kilogrammot kellett volna elfogyasztania. Miután az orvos szakértő ennek lehetőségét kizárta, a nő elismerte, hogy az igazoltatás előtt családi összejövetelen pezsgőt ivott. Úgy indult el haza az autóval, ami ráadásul nem is az övé, kölcsön kapta.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a békéscsabai nő vezetői engedélyét bevonta, és ittas járművezetés gyanúja miatt vádemelést javasol ellene. A büntetőeljárás iratait a rendőrség 2017. március 7-én továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)