Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nőnapi beszélgetéssel készülnek a Gyulai Ifjúsági Központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. március 07. 16:59
Nőnapi beszélgetéssel készülnek a Gyulai Ifjúsági Központban
A március 8-i rendezvényen a női szerep változása is terítéken lesz

A nőiességről nyitnak barátságos vitát március 8-án a Gyulai Ifjúsági Központban. A délután fél 5-kor kezdődő eseményen szakértő vendégekkel igyekeznek majd választ találni a témához kapcsolódó legfontosabb kérdésekre.

Szabó Enikő, az intézmény szakmai vezetője kiemelte: minden hónapban tartanak egy tematikus beszélgetést a fiataloknak, ennek a sorozatnak a része a nőnapi interaktív program is. Téma lesz az, hogy a női társadalom mennyit változott az idők során, ahogy az is, mik a régi és új elvárások a hölgyek egyes szerepeivel kapcsolatban.

– Azt gondolom, hogy a nők manapság már majdnem férfiak sok esetben, és fontos, hogy megbeszéljük, mennyire egészséges, hogy ennyit változtunk. Az eseményen Szicsek Margit pszichológusként, Fodor György irodalomtanárként és Nagy Adrienn néprajzosként lesz jelen, velük társalgunk majd – emelte ki Szabó Enikő.

A szervezők egyike a megoldást a kommunikációban látja, és bármilyen hasonló kérdésben az otthoni beszélgetések fontosságát hangsúlyozta. Hozzátette, hogy nem előadás, hanem inkább beszélgetés lesz a nőnapi program, amire a fiatalok mellett minden idősebb érdeklődőt szívesen látnak. 

GYULAI HÍRLAP • 2017. március 07. 17:08
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)