Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági bálra hívták az implomos diákok szüleit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. február 19. 12:47
Jótékonysági bálra hívták az implomos diákok szüleit
Idén minden eddiginél több jegyet adtak el az eseményre

szalainé mihucza zita

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Jótékonysági bált rendeztek február 17-én az Implom József Általános Iskola Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány javára. A késő délután induló esemény apropójáról Szalainé Mihucza Zita, az alapítvány kuratóriumának elnöke számolt be lapunknak.

A szervezők egyik elárulta: idén negyedik alkalommal hívták életre a vacsorával egybekötött, ünnepi táncos programot, aminek bevételével elsősorban a rászoruló és a szorgalmas implomos diákokat támogatják majd.

– Idén minden eddiginél nagyobb sikere van a  rendezvénynek, mi sem tudjuk miért, de kétszer annyian érdeklődnek, mint az eddigi években. Le kellett állítanunk a jegyek eladását 160 főnél, mert bár szívesen fogadnánk többeket is, de új helyszínünkön, a Zsigmond konyha éttermében nincs több helyünk. Bízunk benne, hogy a hangulat is hasonlóan jó lesz, mint az előzetes lelkesedés – tette hozzá az esemény szervezője.

Mint kiderült, a program a táncos és zenés előadásokkal indult, majd különleges vacsorát kaptak a résztvevő támogatók. A program a vacsora elfogyasztása után fergeteges diszkóval zárult, amihez DJ Ravasz szolgáltatta a talpalávalót. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)