Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mentősökre támadt egy békéscsabai férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. február 19. 08:51
Mentősökre támadt egy békéscsabai férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki többször erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedett, rongált, és meg akart ütni egy mentőápolót Békéscsabán.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, könnyű testi sértés és garázdaság miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen. A 34 éves K. Zoltán 2016. augusztus 15-e és október 29-e között több helyen erőszakosan viselkedett. Két társasházban, felesége és édesanyja lakóhelyén is többször megjelent. Édesanyja egyszer sem engedte fel a lakásba, mert erősen ittas és agresszív volt. A férfi ezért két alkalommal is megrongálta a társasház kaputelefonját. A feleségétől pedig egy mobiltelefont követelt, majd egy televíziót is el akart vinni. Ekkor a nevelt lánya is ott volt, aki segített neki elvinni a készüléket egy üzletbe. Miután a boltból kijöttek, K. Zoltán megütötte és szidalmazta a lányt. Egy másik alkalommal a gyanúsított a nagymamáját is fellökte abban a házban, ahol együtt laktak. Az idős nő könnyű sérüléseket szenvedett. Egyszer pedig rátámadt a segítségére siető mentősökre. Magatehetetlenül feküdt egy árokban, az ápoló segítségével felállt és elment a mentőautóig. Amikor a hordágyra akarták fektetni, kezet emelt a mentőápolóra, ököllel meg akarta ütni. Az ápoló elhajolt az ütés elől és a gépkocsivezető kollégájával a rendőrök megérkezéséig lefogta az erőszakos férfit.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a K. Zoltán ellen indított büntetőeljárásokat egyesítette, és a nyomozást 2017. február 16-án lezárta. Az eljárás iratait a rendőrkapitányság továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)