Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Együtt hangolt a csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 16. 18:30
Együtt hangolt a csapat
Közös programmal hangolódtak a Várfürdő-Gyulai Termál FC játékosai a tavaszi rajtra
____Eredeti-20170215_201012.jpg

Az utolsó pihenőn hagoltak a gyulai focisták a szezonra

Fotó: Várfürdő-Gyulai Termál FC

A Várfürdő-Gyulai Termál FC NB III.-as csapata közös összetartáson vett részt február 15-én. A Termál Campingben összegyűlő csapattagok vacsorával és közös meccsnézéssel zárták a hathetes felkészülést. 

A gárdának szüksége is van a pihenésre, hiszen Oláh Ferenc, amint átvette a stafétabotot, azonnal hathetes intenzív felkészülésbe dobta csapatát. A tavaszi szezon öldöklő küzdelmeiben pedig az a csapat fog sikeresen teljesíteni, akiben elég szufla marad a bajnokság végjátékára.

A Vozár József vezette kempingparadicsom vacsorával várta a gyulai spílereket, akik a menü elfogyasztása után szakmáztak is egy kicsit, hiszen megtekintették az FC Real Madrid–S.S.C. Napoli Bajnokok Ligája-mérkőzést.

– Egész évben mi szállítjuk a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapatát a mérkőzésekre, így az a gondolatunk támad, hogy egy vendéglátás erejéig visszaadunk valamit a tavaszi szezonra készülő klubnak. Egy kis vacsorával vártuk a srácokat, akik hathetes felkészülésen vannak túl, ezzel is segítve az Oláh Ferenc vezette csapat sikeres szezonját – mondta el a Vozár József.

Pihenésre egy jó ideig nem lesz lehetősége az újraformált együttesnek, hiszen tizenhat fordulón keresztül talpig fegyverben kell állnia a kiesést elkerülni vágyó csapatnak. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)