Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A játékos sportvetélkedő országos döntőjében a „Lila” suli

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. február 14. 09:00
A játékos sportvetélkedő országos döntőjében a „Lila” suli
Országos elődöntőt nyert a gyulai csapat
____Eredeti-P1140383.JPG

Itt még a megyei döntő megnyerésének örültek a „Lila” sulisok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Karcagon rendezték a játékos sportverseny országos elődöntőjét február 12-én. A Gyulai 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola a békési és a jászberényi iskolát is maga mögé utasította.

Az országos elődöntőn hét csapat versengett egymással. A  gyulai színeket a Gyulai 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola képviselte. A rendkívül kiélezett versenyben a gyulai csapat a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolát és a Jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskolát megelőzve ért a győztes pozícióba.

Az országos elődöntőt megnyerő csapat tagjai: Tapasztó Boglárka, Mócz Martina, Braun Anna, Kovács Zalán, Prohászka Ádám, Hajnal Csaba, Prohászka Máté, Vörös Barnabás, Papp Bence, Kurta Alma, Nagyváradi Zsófia, Faragó Glória, Széles Zsombor, Simon Attila, Resetár Dávid, Zsittnyán Laura, Fábián Hanna, Leiszt Nóra, Árgyelán Réka, Kovács Dalma, Csíkos Nagy Noel, Makai Petra, Nagyváradi Balázs. Felkészítők: Vinczéné Forgách Ágnes és Majorné Horváth Izabella.

A „Lila” suli csapata győzelmével bejutott a játékos sportvetélkedő országos döntőjébe, ahol már az ország legjobb nyolc csapata fog versenyezni egymással. A minden eldöntő vetélkedőt március 24–26. között rendezik majd Egerben.

Hajrá, Gyula!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)