Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Születésnapi aerobik extrákkal

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. január 24. 19:30
Születésnapi aerobik extrákkal
A kilencvenperces program mindent testrészt átmozgat majd

Január 25-én 90 perces aerobikra várják a helyi sportkedvelőket a gyulai Vigadóba. Az extrém hosszú és sokféle mozgásfajtát felvonultató bulira számos extrával készülnek a szervezők. A részletekről az ötletgazdát, Szentlélekiné Csávás Erikát kérdeztük.

____Eredeti-aerobik_1.jpg

a PLAKÁTRÓL MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓ LEOLVASHATÓ:)

Fotó: Gyulai Hírlap 

– Egy éve, január 25-én kezdtem meg a tevékenységemet a gyulai művelődési házban a kislányom, Zoé születése után.  Ennek apropóján találtam ki, hogy a kezdeteket 2017-ben, ugyanezen a napon, egy 90 perces alakformáló Aerobik Partyval ünnepeljük meg – sorolta a program apropóját a fiatal anyuka.

A szervező elárulta, hogy korábban is tartott már 90 perces edzéseket, és hatalmas sikere volt. Az eseménynek nincs célközönsége, idősek és fiatalok is kipróbálhatják magukat a rendhagyó ünnepi zsúron.

– Erre a bulira bárki jöhet, aki szeret mozogni, aki szereti a jó hangulatot, és azok is, akik szeretnék kipróbálni milyen edzéseket tartok, mert keverni fogom a hagyományos aerobikot, az intervall-, a tabata- és a bokszedzéssel, ezért színes és teljesen átmozgató edzésre készülhet minden látogató. A hangulatért lemezlovas felel majd, és szuper fénypompával is készülünk – tette hozzá.

A kezdetekre emlékezve az edző elárulta: 11 éves kora óta megszállottja az ennek a mozgásformának, amit 12 éve oktat is a fürdővárosban.

– Ez az egész olyannyira az életem meghatározó része, hogy egy komoly célt tűztem ki magamnak: megmérettetem magam a Fitnessanyuka Modellversenyen is, ami komoly felkészülést igényel úgy fizikailag, mint mentálisan. Az ok, amiért elkezdtem az aerobikot: duci kislány voltam, és megelégeltem a gúnyolódást, és azt, ami a tükörből köszön vissza. Most, két gyermekem megszületése után is büszkén mondhatom, hogy visszanyertem az alakom a mozgás segítségével. Az aerobikot azért választottam, mert imádtam a zenét, a csoportos órákat, és ugyanezt látom a vendégeimen is – részletezte motivációját a program ötletgazdája.

A 90 perces alakformáló edzések egy évben 2-3 alkalommal is megrendezésre kerülnek. A szerdai, 18 órakor kezdődő bulira a szervezők meglepetéssel is készülnek, amelyek részleteit előttünk is titokban tartották. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)