Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Modellmunka ígéretével csalt ki pénzt fiataloktól egy férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. január 12. 14:10
Modellmunka ígéretével csalt ki pénzt fiataloktól egy férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Modellmunka ígéretével csalt ki pénzt fiataloktól egy férfi Békés megyében. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
Békés megyei fiataloktól csalt ki pénzt egy férfi úgy, hogy munkát ígért nekik. Az egyik közösségi oldalon az állította magáról, hogy divatfotózásokhoz közvetít modelleket. Az egyik világszerte ismert ruházati márkát gyártó cég megbízottjának adta ki magát, és azt mondta a jelentkezőknek, hogy Budapesten, egy szállodában történik majd a fotózás.

Hat békéscsabai lánytól, egy gyulai fiútól, valamint egy békési és két mezőberényi lánytól csalt ki így pénzt. Közöttük több 17 éves fiatal is volt, akiknek a szüleivel is találkozott. A közvetítésért díjat kért, 10 és 40 ezer forint közötti összegeket vett át. A fotózásokra a jelentkezőknek időpontokat is adott, amelyeket aztán többször módosított. Végül a fotózás egyik esetben sem történt meg. Volt olyan 17 éves lány, aki a megbeszélt napon szüleivel utazott Budapestre, ott szembesültek azzal, hogy a cég nem áll kapcsolatban azzal a férfival, akinek fizettek.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 21 éves kétegyházi K. A.-t csalás vétség elkövetésével gyanúsítja. A január 10-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)