Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy könnyű és egy nehéz mérkőzés vár a Gyulai Amazonokra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. január 12. 15:40
Egy könnyű és egy nehéz mérkőzés vár a Gyulai Amazonokra
A bajnoki mérkőzés után jöhet a Magyar Kupa negyeddöntője
A Gyulai Amazonok futsalcsapata január 13-án az NB II.-es bajnokság 12. fordulójában az utolsó helyen álló Gerjeni Sport Klub együttesét látja vendégül, majd 15-én a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé kerülésért a Szekszárdi FC gárdájával csap össze.
____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

Harcra készen

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gerjen együttesével a tavalyi idegenbeli mérkőzésen meglehetősen egyenlőtlen küzdelmet folytattak a Gyulai Amazonok, hiszen a fürdővárosi együttes már a hetedik percben megszerezte a vezetést, és 19 találatig meg sem állt. A gólzáporosnak ígérkező hazai összecsapást január 13-án 14 órai kezdettel láthatják a szurkolók a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Két nappal később az eddigi legnagyobb kihívásukkal néznek szembe a fürdővárosi teremlabdarúgó-lányok. A Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért csapnak össze a Szekszárdi FC csapatával. Az szekszárdi gárda az NB I. listavezetője, így egy nem mindennapi találkozót láthatnak az amazonok szurkolói. Érdekesség, hogy mindkét csapat 9–3-ra győzött az előző fordulóban. A látványos futsalcsatát január 15-én játsszák a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban 14 óra 30 perces kezdéssel. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)