Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dombovári Vanda újra gyulai színekben „úszik”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2017. január 11. 16:00
Dombovári Vanda újra gyulai színekben „úszik”
A Gyulai Várfürdő Kft. új kommunikációs és marketingigazgatója konkrét tervekkel érkezett régi-új munkahelyére
Dombovári Vandát nevezte ki a Gyulai Várfürdő Kft. vezetése a cég kommunikációs és marketingigazgatói posztjára január 2-án. A neves műsorvezető örömmel vállalta a feladatot, és konkrét ötletekkel tért vissza Gyulára.
____Eredeti-IMG_8485.JPG

Dombóvári Vanda minden értelemben belemerült a munkába

Fotó: Gyulai Várfürdő – Geszner Tamás

A gyulai származású egykori műsorvezető középiskolás korában került el Gyuláról, hiszen Szentesen folytatta tovább középfokú tanulmányait. Később, az egyetem még távolabb szólította, így került fel Budapestre. Az egyetem legutolsó évében jelentkezett az RTL Klub csapatába, ahol majd két évtizedig nyújtott maradandót. A fővárosban eltöltött idő alatt is rengetegszer fordult meg Gyulán, hiszen, mint mondta, egyre inkább nosztalgiával gondolt a gyulai évekre.

Az elmúlt esztendő végén Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója kereste meg, és kérte fel a pozíció betöltésére. Dombóvári Vanda azonnal igent mondott a felkérésre, és január óta erősíti a Gyulai Várfürdő Kft. csapatát.

– Abban, hogy elfogadtam az ajánlatot, oroszlánrésze volt Kun Miklós személyének, hiszen látom rajta azt a lelkes és kiváló hozzáállást, amivel még inkább szeretné felvirágoztatni a Gyulai Várfürdőt.

Érdekesség, hogy Vanda második alkalommal dolgozik a Gyulai Várfürdőben, hiszen gimnazistaként nyaranta a fürdőben kereste a kenyerét. Kislányként pedig úszóedzésekre járt jelenlegi munkahelyére. Természetesen konkrét tervekkel érkezett vissza a fürdővárosba, több új kampányötletet is hozott magával. Az ötletekben fontos szerepet szánnak híres Gyula keresztnevű embereknek, valamint a sportúszás és a gyógyászat gyulaiak körében történő népszerűsítése is nagyobb hangsúlyt kapna.

– Imádtam televíziózni, minden egyes percét élveztem a munkámnak, ám most nálam imádott szülővárosom került „reflektorfénybe”. Egyetlen éjszaka alatt döntöttem el, hogy visszatérek Gyulára: ez a város különleges bájjal rendelkezik, és telis-tele van kedves emberekkel. Boldogság újra itt, vagyis itthon lenni – nyilatkozta lapunknak Dombóvári Vanda.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)