Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két autó összeütközött, hárman könnyebben sérültek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. január 09. 09:43
Két autó összeütközött, hárman könnyebben sérültek
Rendőrségi hírek Békés megyéből
Közlekedési baleset, szabálysértési őrizetbe vétel, biztonsági intézkedés és közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség január 8-án Békés megyében.
Orosháza külterületén január 8-án 17 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó három utasa könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Szabadság utcából január 8-án 21 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság 2017. június 1-jéig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 22 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette, és három napon belül bíróság elé állíthatja. Az igaztoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntető feljelentést is tettek ellene.

Mezőkovácsházán, az egyik italmérő hely közelében január 8-án 21 óra 15 perc körül találtak egy férfit, aki a hidegben a földön feküdt. A vendéglátóhely pultosa értesítette a rendőrséget. A rendőrök megkeresték az egyik hozzátartozóját, aki hazavitte az ittassága miatt magatehetetlen állapotba került férfit.

Közokirat-hamisítással gyanúsítható férfit fogtak el a határrendészek január 8-án a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. A férfi személygépkocsijával kilépésre jelentkezett.  Az autója forgalmi engedélyében a műszaki érvényességét igazoló matrica hamis volt. A 26 éves B. G.-t előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságon, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)