Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy gyulai és egy csabai rendőr főtörzszászlós munkáját ismerték el

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. december 30. 19:35
Egy gyulai és egy csabai rendőr főtörzszászlós munkáját ismerték el
A Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete díjazta a jó rendőröket
A Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete az idei évben is elismerte a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját. Ezúttal a békéscsabai Árus Norbert főtörzszászlós és a gyulai Kiss Szilveszter főtörzszászlós fogadhatta a gratulációkat.
____Eredeti-zsaru_2.jpg

gratulálunk!

Forrás: police.hu

Már hagyománynak számít, hogy a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete az év utolsó napjaiban elismeri és jutalmazza a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját. Ahogy korábban, most is két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőrt díjazott a szervezet.

Idén elismerésben részesült Árus Norbert főtörzszászlós, az Orosházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző csoport parancsnoka, valamint Kiss Szilveszter főtörzszászlós, a Gyulai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztály helyszínelő és balesetvizsgálója.

A két rendőr magas szintű szakmai hozzáértésével, valamint kivételes teljesítményével vívta ki az elismerést.

A jutalmak átadása most is a hagyományoknak megfelelően történt. Békéscsabán, a rendőrség épülete előtti kereszteződésben december 30-án 10 óra után néhány perccel egy rövid időre kikapcsolták a jelzőlámpákat és a forgalmat közlekedési rendőr irányította. Amikor megérkezett a kereszteződésbe a Magyar Autóklub egyik járműve, akkor Szikszai István, az autóklub békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László, a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte átadták a szervezet ajándékcsomagjait és gratuláltak a rendőröknek.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)