Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közösen zártak évet a Harruckern dolgozói

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. december 23. 08:00
Közösen zártak évet a Harruckern dolgozói
Czeglédiné Szappanos Anita: nagyon sikeres év áll mögöttünk
Évzáró ünnepséget tartott a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma december 21-én. A tanintézmény dolgozói közösen hangolódtak az ünnepekre. A Wenckheim-konferenciateremben tartott összejövetelre az intézmény minden dolgozója hivatalos volt. Az ünnepien feldíszített teremben a szakképzési centrum képviselői is tiszteletüket tették.
P1130873.JPG

Sikeres évnek értékelte az ideit Czéglédiné Szappanos Anita

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Czeglédiné Szappanos Anita, az intézmény igazgatója egy Márai Sándor-verssel köszöntötte a megjelenteket. Beszédében felsorolta mindazokat a fejlesztéseket és sikereket, amiket az iskola a 2016-os évben megvalósított és elért. Elmondta, az évet ezerfős tanulói létszámmal és kettőszáz fős dolgozói háttérrel kezdhették el. Az igazgató asszony külön jutalomban részesítette az Illéssy Gasztro Kupa Országos Ételművészeti Versenyen érmes helyen végzett tanulókat és felkészítő tanáraikat.

Az ünnepi délután zárásaként az iskola Harruckern kórusa kápráztatta el a meghívottakat, mely után egy kiadós ebéd mellett beszélgethették át a délutánt a „Harruckern család” tagjai. Az ebédet a iskola pincér tanulói szolgálták fel a vendégeknek.

– Nagyon sikeres év áll mögöttünk, hiszen sok fejlesztés valósulhatott meg az intézményben, és több sikeres feladaton vagyunk túl. Talán a legkiemelkedőbb a boltmúzeum létrehozása volt, mellyel értéket mentettünk és értéket hoztunk létre. Ebben az évben az intézmény jutalmakat is kioszthat a dolgozóknak, hiszen pénzbeli juttatást tudtunk elutalni kollégáinknak, illetve Erzsébet-utalvánnyal, diós és mákos bejglivel is megköszönhettük az éves munkájukat – tudatta lapunkkal Czeglédiné Szappanos Anita.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)