Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A 7. Sz. Idősek Klubjában is megünnepelték a karácsonyt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. december 17. 11:00
A 7. Sz. Idősek Klubjában is megünnepelték a karácsonyt
A rendezvényen a Mágocsi úti óvoda csemetéi adtak műsort
Decemberben 16-án délelőtt a gyulai 7. Sz. Idősek Klubjában ünnepelték meg a karácsonyt. A Cinka Panna utcai épületben ezúttal is az intézmény dolgozói, az idős látogatók és a városvezetés élvezhették a gyermekek műsorát.
____Eredeti-alap__1_.jpg

Az időseket óvodások lepték meg ünnepi műsorral 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A hagyományosan megrendezett ünnepség programja Nedró Katalin köszöntőjével indult 10 órakor. A tagintézmény-vezető üdvözölte a megjelenteket, és bemutatta dr. Görgényi Ernő polgármestert és Kiss Szabolcsot, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmény vezetőjét. 

A fő műsorszám idén is a Mágocsi úti óvodások ünnepi műsora volt, akik karácsonyi dalokkal és versekkel kedveskedtek hallgatóságuknak. A gyerekek nagyon várták már a munkájukért megérdemelten járó házi süteményeket, amiket a műsoruk után el is fogyaszthattak. 

Dr. Görgényi Ernő egy Márai Sándor-idézettel fordult hallgatóságához. – Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában. Nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni – továbbította az elgondolkodtató sorokat a városvezető.

Kiss Szabolcs fontosnak tartotta elmondani, hogy a mai, rohanó világunk legfőbb mozgatórugója továbbra is a szeretet, amiről az év többi napján sem szabad megfeledkeznünk. Az intézményvezető köszöntője után az esemény a tagintézmény dolgozóinak ünnepi műsorával, majd beszélgetéssel és a klub munkatársai és tagjai által készített házi sütemények elfogyasztásával ért véget.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)