Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Popucza Maját köszöntötték a Babaruha program keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. november 30. 11:20
Popucza Maját köszöntötték a Babaruha program keretében
A kislány július végén született 3130 grammal
Tündéri és nyugodt baba Popucza Maja, akihez november 30-án látogatott el Kiss Tamásné, a választókerület képviselője paradicsomi otthonában. Az idei év egyik legújabb gyulai lakosa, szülei nagy örömére július végén jött a napvilágra 3130 grammal, erő és egészséges újszülöttként.
____Eredeti-alap.jpg

Popucza Maja és édesanyja 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A képviselő lapunknak elárulta, ezen a napon több újszülött köszöntésen is járt a városi Babaruha program keretében, így aznap már három édesanyát ajándékozott meg az ilyenkor szokásos virággal, Póka György-festménnyel és egy, a baba nevére szóló hímzett ruhácskával. 

– Nagyon jó kis babát fogtunk ki, Maja ügyesen eszik, sokat alszik és keveset sír – mesélte Enikő, a büszke édesanya. – Ebben biztosan az is segít, hogy viszonylag kötött a napirendünk, így tudom, hogy például 11-kor már éhes, utána pedig sétálni szeretne – tette hozzá.

Az is kiderült, hogy a különleges nevet a pár még kapcsolatuk elején választotta, hiszen a Maja név mindkettőjüknek tetszett, és abban is biztosak voltak, hogy kislányuk lesz.  

– Nagyon meglepődtem volna, ha végül azt mondják az ultrahangon, hogy fiunk lesz, hiszen végig éreztem, hogy kislány, és így más lehetőségben, fiúnevekben nem is nagyon gondolkodtunk. Végül így is lett, de ez már számunkra nem volt meglepő – emelte ki Enikő, akit nem csaptak be anyai ösztönei. 

 

A négy hónapos apróság egyelőre testvér nélkül éldegél, ám ha a későbbiekben az anyuka egy kisfiút is „megérez” majd, talán egy újabb trónörökössel bővülhet a család. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)