Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Utazz velünk!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M. E. • MAGAZIN • 2016. november 15. 10:00
Utazz velünk!
Hírek a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium és Általános Iskolából
____Eredeti-IMG_7170.JPG

Vetélkedő A Karácsonyi iskolában 

Fotó: Karácsonyi János Katolikus Gimnázium és Általános Iskola 

A Karácsonyi János Katolikus Gimnázium és Általános Iskola idén november 8-án immár harmadik alkalommal rendezte meg a hagyományos Utazz velünk! című vetélkedőjét.

Ezen a délutánon játékos formában ismételhették át, gyakorolhatták a versenyen részt vevő diákok angol vagy német nyelven a legfontosabb témaköröket, hogy egyrészt a tavaszi idegen nyelvi kompetenciamérésen sikerrel vegyék az akadályokat, másrészt egy képzeletbeli utazáson kipróbálhassák, hogyan boldogulnának idegen nyelvi környezetben.

A szervezők háromfős csapatok jelentkezését várták, iskolánként két angol és két német nyelven beszélő csapat jelentkezhetett a 6., a 7. vagy a 8. évfolyamon. Az utazáshoz kapcsolódó témakörök segítségével az egyes állomásokon a hallás, olvasás utáni szövegértésüket, szóbeli kifejezőkészségüket és a szókincsük gazdagságát tehették próbára a gyermekek.

A játékos vetélkedőre 23 csapat jelentkezett, s oldotta meg eredményesen a feladatokat. Az „utazás” végén az elért pontszámok függvényében valamennyien jutalomban részesültek. A diákok és felkészítő tanáraik visszajelzése alapján megéri a sok befektetett munka, jól érezték magukat, szívesen „utaznak velünk” jövőre is!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)