Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több százezer forintot kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. november 02. 09:00
Több százezer forintot kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány
A tervek szerint egy számláló segítségével követik nyomon, hol tart a gyűjtés
Egy ötszázezer és egy százezer forintos adományt kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány az utóbbi időben – tudtuk meg dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamedtől, az alapítvány kuratóriumának elnökétől. A Pándy Alapítvány és a Gyula-Bus Kft.-től kapott összegen kívül is folyamatosan érkeznek a felajánlások a kezdeményezésre.
____Eredeti-koraszulottmento.JPG

Képünk illusztráció

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Pándy Alapítvány nevében a kuratórium elnöke, dr. Jurdi Imad adta át a félmillió forintos adományt az alapítványnak, további százezer forintot pedig dr. Csótya Andreától és párjától, Titz Ádámtól, a Gyula-Bus Kft. ügyvezetőjétől kaptak.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed azt mondta lapunknak, hogy a közeljövőben a békési Visnyiczai Vas-Szerelvény Kereskedés is felajánlást tesz majd, valamint egy szegedi üzletember is szeretne ötszázezer forintot adományozni, aki szívén viseli a koraszülött gyermekek sorsát.

Kiemelte továbbá azt is, hogy a kollégák is segíteni szeretnének, így érkezett már adomány dr. Fodor Zsuzsannától, dr. Hargel Ahmad, medgyesegyházi gyermekorvostól és dr. Epres József, kondorosi gyermekgyógyász szakorvostól, de folyamatosan kapnak kisebb-nagyobb felajánlásokat, amelyeket szintén szívesen fogadnak.

Tervben van továbbá egy számláló készítése, amelynek segítségével mindenki nyomon tudja követni, hogy hol tart a gyűjtés. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)