Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erdős gólt hozott, a gól pedig stabilitást hoz?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosSPORT • 2016. október 12. 11:45
Erdős gólt hozott, a gól pedig stabilitást hoz?
FC Dabas–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0–1 (0–0)
____Eredeti-termal_2_csuszi.JPG

Képünk a Várfürdő-Gyulai Termál FC egyik korábbi mérkőzésén készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Labdarúgás NB III.-as mérkőzés. V.: Urbán. Gyula: Krnács–Bogdán, Kerekes, Szabó, Szántó (Okos)–Styecz (Erdős), Sipos, Katona, Nagy, Zámbori–Balogh M. Vezetőedző: Őze Tibor.

A nehéz helyzetben lévő Várfürdő-Gyulai Termál FC-nek minden pont életmentő lehet mostani helyzetében. A Dabas FC elleni mérkőzésre jó előjelekkel érkeztek, hiszen legutóbbi győzelmüket a Dabas FC testvére, a Dabas-Gyón FC ellen szerezték.

A mérkőzés első félideje a tapogatózás jegyében telt, így komoly helyzetet vagy történést sem eredményezett. A hazaiak irányították a mérkőzést, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, míg a vendégek a jól ismert kontráikkal próbáltak előnyhöz jutni.

A második játékrészben a gyulai csapat vette kezébe a szálakat, és néhány támadással jelezték, innen ma csak győzelemmel térhetnek haza. A gól össze is jött, ám Styecz találatát érvénytelenítette a játékvezető. Ezen a mérkőzésen nem omlott össze a Termál FC csapata, végig koncentráltan játszott, és ennek a 88. percben, a nemrég beállt Erdős találatával meg is lett az eredménye (0–1)

A sérüléséből frissen felépült játékost nagy reményekkel igazolták, de a felkészülést két betegség és egy sérülés miatt teljesen kihagyta, tegnap játszott először tétmérkőzésen a csapatban, úgy, hogy csupán egy hete edz teljes intenzitással – tudtuk meg Őze Tibor vezetőedzőtől.

Győzelmével a Várfürdő-Gyulai Termál FC feljött a tabella 14. helyére, és erőtől duzzadva várhatja a Pénzügyőr SE elleni hazai mérkőzést. A találkozót október 15-én rendezik meg 14.30-tól az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)