Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi napot tartottak a Bay Zoltán általános iskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. október 02. 11:45
Családi napot tartottak a Bay Zoltán általános iskolában
A kisebbek az ugrálóvárban, a nagyobbak focizással töltötték a napot
Színes programokkal teli családi napot tartottak a gyulavári Bay Zoltán általános iskola tanulói október első napján. Az eseményen minden fiatalt és időst szeretettel vártak a szervezők, főképp azokat, akik érdeklődtek a nap kiemelt programjai, az örömfoci, a kutyás-, karate- vagy a rendőrségi bemutatók iránt.
____Eredeti-IMG_4114.jpg

Családi nap a Bay Zoltán általános iskolában

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

Egész nap ugrálóvár, trambulin, süteménysziget szórakoztatta a kisebbeket, a nagyobbak sportoltak, piacoltak, vagy éppen egészségügyi szűréseken vehettek részt a családi napon. Az intézmény vezetője, Szabóné Bohus Márta lapunknak elmondta: harmadik éve rendezik meg a szórakoztató eseményt.

Szabóné Bohus Márta

– Rendezvényünk célja, hogy egy napra felhőtlen szórakozást biztosítsunk Gyulavári lakóinak, és kicsit közelebb hozzuk egymáshoz a szülőket, pedagógusokat egy kötetlen, jó hangulatú hétvége erejéig – árulta el az intézmény vezetője.

– Ebben az évben újdonságnak számít, hogy a mellettünk levő óvodát is bevontuk a programjainkba, hiszen az óvó nénik is részt vállaltak a családi nap lebonyolításában. Nem titkolt célunk, hogy ezzel is erősítsük a két intézmény kapcsolatát, valamint még jobban népszerűsítsük mind az óvodát, mind az iskolát a Gyulaváriak körében. Ehhez nyújt jelentős anyagi segítséget az Együtt Gyulaváriért Egyesület. A családi nap teljes bevétele a Bay Zoltán iskola diákjainak szabadidős programjaira fogjuk fordítani – emelte ki Szabóné Bohus Márta.

Dr. Görgényi Ernő

A nap programjai a délelőtti órákban polgármesteri köszöntővel indultak. Dr. Görgényi Ernő fontosnak tartotta hangsúlyozni, milyen jól szerepelnek időről időre az iskola tanulói a városi tanulmányi és sportversenyeken. Hozzátette: mindez a tanári kar elkötelezettségére és magas színvonalára utal, ám az eredmények aktív és hatékony szülői támogatás nélkül sem jöhetnének létre.  – A hétköznapi munka mellett kell hogy legyen lehetőség a kötetlen formában való együttlétre és a felhőtlen szórakozásra is – tette hozzá a városvezető.

A hangulatos rendezvény egészen délutánig kínált színes programokat az iskolába betérő érdeklődőknek, majd a napot a tanulók és szüleik a bográcsban főtt babgulyás elfogyasztásával és tombolahúzással zárták. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)