Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán, Eleken és Sarkadon is tűz volt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. szeptember 20. 14:00
Gyulán, Eleken és Sarkadon is tűz volt
Mozgalmas hete volt a gyulai tűzoltóságnak
____Eredeti-tuzolto_csuszi.JPG

Képünk illusztráció 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulán, Eleken és Sarkadon is tüzet kellett oltaniuk a gyulai tűzoltóknak az elmúlt héten – tájékoztatta lapunkat Zanócz István tűzoltóparancsnok.

Gyulán a Sándorhegyi tanyánál égett 200 négyzetméteren a száraz fű, Eleken gaz és szemét kapott lángra egy épület mögött, Kétegyházán pedig közel 2000 darab széna- és szalmabála tüzét kellett megfékezniük a lánglovagoknak.

Sarkadon darazsakat kellett eltávolítani, mivel gyermekeket veszélyeztettek, de a tűzoltóknak műszaki mentést kellett végezniük a Honvéd lakótelepen is, ahol egy személy kizárta magát a lakásából, a vasaló viszont bedugva maradt. A Törökzugi soron is történt egy kizárás, a lakásban pedig elengedhetetlen gyógyszerek voltak, így ott is beavatkoztak a tűzoltók.

Kétszer érkezett téves riasztás a vármúzeumból, egyszer pedig a lökösházi Bréda-kastélyból a rendszer meghibásodása miatt. A kétegyházi szakiskolában egy nagyméretű juharfát kellett kivágni, miután kettétört, és veszélyeztette a tanulókat. Egy műszaki mentést még el kellett végezniük a tűzoltóknak, amikor a gyulai duzzasztónál egy gépkocsi megcsúszott a partoldalon, így meg kellett akadályozni, hogy a vízbe kerüljön.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)