Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Beteszed a lemezt a lejátszóba és: Működik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2016. szeptember 12. 11:00
Beteszed a lemezt a lejátszóba és: Működik
Lemezbemutató koncertet tartott a hétvégén Gyulán a Mártone Netwörk
____Eredeti-martonenetw_tp.jpg

A Mártone Netwörk a Rondella terasz színpadán lépett fel 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter 

A nyárnak vége, de a Rondellánál tartott koncerteknek még nincs: szeptember 10-én a békési Mártone Netwörk mutatta be második, Működik című albumát.

Szűcs Márton

A zenekar 2013 óta van együtt, egy lemezük már megjelent korábban. Jelenlegi felállásukban tavaly óta zenélnek, hiszen Rabatin Zsolt (basszusgitár) 2015-ben csatlakozott a csapathoz, Lovas Zsolt (dobok) és Szűcs Márton (ének, gitár) mellé. A frontemberrel a tervekről és a második albumról, illetve annak érdekes címválasztásáról beszélgettünk.

– Beteszed a lemezt a lejátszóba, bekapcsolod és működik – kezdte viccesen Szűcs Márton. – Ez persze csak egyfajta értelmezés. Van a Működik című dal az albumon, annak a szövege a világ működéséről szól. Gyulán nem játszottunk még, de szerettem volna ide egy koncertet szervezni. Nem vagyunk már tizennyolc évesek, nincs annyi időnk, hogy huzamosabb ideig megragadjunk egy szinten, ezért szeretnénk minél többet játszani, de ha csak magunknak fogunk játszani, akkor is folytatjuk.

Az együttes az új album tizenkét száma mellett az első lemezről is előadott dalokat. Egyedi stílusuk és hangszerelésük minden érdeklődő számára nagyszerű élménnyé varázsolhatta a koncertet.

 

____Eredeti-martonenetw_tp_4.jpg

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)