Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 56-os pályázatok a könyvtárban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • STE • KULTÚRA • 2016. szeptember 08. 10:00
56-os pályázatok a könyvtárban
A városi bibliotéka felhívására diákok jelentkezését várják
A Magyar Szabadság Éve címmel országos programsorozat indult, melynek célja az 1956-os forradalom eseményeire való méltó emlékezés. A Mogyoróssy János Városi Könyvtár ehhez csatlakozva két pályázatot hirdet, hogy a városi diákság segítségével együtt idézzék fel a 60 éve történteket.
____Eredeti-konyvtar.JPG

A Mogyoróssy János Városi Könyvtár 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

„Az én 1956-om” egyéni fotópályázat kreatív középiskolások számára. Október 20-ig várják a szervezők azokat a fotókat vagy montázsokat, amelyek képi eszközökkel mutatják be a forradalom mai hatásait.

A „Gyula város ifjú helytörténésze” címet hagyományteremtő szándékkal hirdeti meg a könyvtár, hiszen fontosnak tartja, hogy a városban élő fiatalok tisztában legyenek a település múltjával, és lehetőség szerint saját kutatásokkal bővítsék azt. A pályaművek két kategóriában készülhetnek: egy 1956-os gyulai esemény vagy fontos személy történetének feldolgozásával. A pályázat határideje 2017. január 30.

A beérkezett műveket minden esetben szakértő zsűri bírálja, az első öt helyezett értékes díjakkal gazdagodhat. A további információkért keressék a könyvtárat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)