Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - III. Richárd megszólal

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2016. július 15. 14:30
III. Richárd megszólal
Trill Zsolt lesz a gyulai Almásy-kastély vendége
____Eredeti-trillzsolt.jpg

Trill Zsolt

Fotó: Almásy-kasély Látogatóközpont 

Interjút csak ritkán ad, úgyhogy különleges lesz a péntek esti beszélgetés Trill Zsolttal a gyulai Almásy-kastélyban. A várszínház III. Richárd előadásának címszereplőjével a bemutató előtt találkozhatnak a színház – és a színész – kedvelői.

Ha kell, a várfokon szaladgál, falra mászik, vagy épp a Csónakázó-tóban mártózik meg szerepe szerint, de bármi legyen is a feladat, Trill Zsolt mindig hihetetlen energiával és különös átéléssel formálja meg karaktereit.

Aki az elmúlt hosszú évek során a Gyulai Várszínház darabjaiban látta, egész biztosan emlékszik rá, de számos beregszászi, debreceni, a Nemzeti Színházban vagy épp változatos filmszerepei kapcsán tekintik ma őt a hazai színjátszás egyik legfigyelemreméltóbb alakjának. Igazi átlényegülő művész, kinek játékát a közönség és a szakma egyaránt elismeri, és számos elismeréssel méltatja.

Ezekben a napokban Shakespeare egyik legismertebb drámájának címszerepében, III. Richárdként lép a gyulai színpadra.

Interjút csak ritkán ad, ezért is számít különleges alkalomnak, hogy pénteken 18 órakor az Almásy-kastély teraszának vendégeként köszönthetjük, ahol szerepéről, a darab előkészületeiről, gyulai élményeiről és a színjátszás nehezen megragadható csodájáról mesél az érdeklődőknek. A Gyulai Várszínház és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont rendezvénye térítésmentesen látogatható, azonban érdemes asztalt foglalni a (06-66) 650-218-as telefonszámon.

A részletek és a sorozat első, Ónodi Eszterrel készült beszélgetésének felvétele megtalálhatók a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Facebook-oldalán

 

____Eredeti-plakat1_trilles_nyaresticsevej0X1000.jpg

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)