Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupát nyertek a grosicsos fiúk Gödöllőn

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2016. június 16. 15:00
Kupát nyertek a grosicsos fiúk Gödöllőn
A labdarúgótornán az akadémia U8-as és U12-es korosztálya képviselte Gyulát
Két napon keresztül több mint száz együttes öt korosztályban mérte össze tudását június 11–12. között a Gödöllőn megrendezett Juniális Kupán. Az utánpótlásképzésről híres gödöllői központban színvonalas, nemzetközi szintű rendezéssel találkoztak az Grosics Labdarúgó Akadémia focistái, akik két korosztályban (U8, U12) is képviselték Gyula városát.
____Eredeti-grosicsosok_3.jpg

A fiúk és edzőjük a kupával 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A tornán olyan neves csapatokkal találkozhattak a fiúk, mint az UTE, a Vasas, a Fradi, az MTK és a BVSC, továbbá rajtuk kívül számos tehetséges játékosokkal tűzdelt együttessel mérkőztek meg. Tímár Krisztián tanítványai, a 2004-es születésű fiúk már a csoportmérkőzések során kitettek magukért, hiszen az első helyről várhatták a folytatást, ahol a BVSC fiataljai ellen győztek 3-1-re.

A legjobb négy között, a házigazdákkal játszhattak, akik előtte az UTE, majd a Vasas együttesét búcsúztatták, de a mieinkkel nem bírtak, a grosicsos fiúk 2-0 legyőzték őket. Ezzel a győzelemmel a döntőbe jutottak a gyulaiak, ahol a Nagykáta együttesével mérkőztek meg. A döntő izgalmas csatát hozott, a rendes játékidő 1-1-es eredménnyel zárult, majd ezután a büntetők következtek. Az idegek harcát a Grosics Akadémia tehetséges labdarúgói nyerték. 3-2 arányban győzték le az ellenfelet, ezzel megnyerték a Juniális Kupát.

A kupa mellett egy különdíjnak is örülhettek a fiúk, hiszen Klausz Milán érte el korosztályában a legtöbb találatot, így a gólkirályi cím is Gyulára került. A csapat tagjai: Gajda Róbert, Zsilák Máté (kapusok), Vágási Tamás, Győrfi Márton, Zsilák Mátyás, Borombós Márton, Megyeri Levente, Dombi János, Kocsis Bence, Verrasztó Roland, Klausz Milán, Keller-Pintér János, Mohácsi Gergő, Ottlakán János. Edző: Tímár Krisztián. A nagyobbak mellett a kisebbek (U8) is szépen szerepeltek. Ők nemrég álltak össze, és nagyon erős mezőnyben léphettek pályára. A 2008-as születésű csapat dicséretes eredménnyel zárta a tornát: 20 csapat közül lett a tízedik. Edzőjük: Kovács Henrik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)