Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A XVII. forduló után a Clean-Way Kft. vezeti a városi nagypályás labdarúgó-bajnokságot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. június 07. 12:15
A XVII. forduló után a Clean-Way Kft. vezeti a városi nagypályás labdarúgó-bajnokságot
A zárófordulókat és a díjkiosztót június 10-én tartják az Id. Christián László Városi Sporttelepen
____Eredeti-fuball_wired.co.uk.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ

Forrás: wired.co.uk.

Gyula Város Hargitai József Nagypályás Labdarúgó-bajnokságának XVII. fordulóban a következő eredmények születtek: Közüzem–Gamma-Trans 1-1, Jamina Piktor–Leel-Őssy Kft. 3-0, Kövizig-Fuszek–Attila 6-0, Szepla FC–Clean-Way Kft. 2-1. A bajnokságot a Clean-Way Kft. vezeti 37 ponttal, a második a Szepla FC 29 ponttal, míg a dobogó harmadik fokán a Jamina Piktor áll 26 ponttal. A további sorrend: Gyula Autóház 23, Gamma-Trans 21, Leel-Őssy Kft. 17, Kövizig-Fuszek 16, Attila FC 14, Közüzem 10 pont. 

A városi nagypályás labdarúgó-bajnokság záró fordulóira június 10-én, pénteken kerül sor az Id. Christián László Városi Sporttelepen. Az utolsó fordulóra kiírt négy bajnoki mérkőzés kezdési időpontja egységesen 18 óra. Az ünnepélyes díjkiosztó 19.30-kor kezdődik a centerpályán.

Az eredményhirdetés után közös sportbaráti vacsorára invitálják a csapatokat a sporttelep büféjébe, illetve a kerékpártároló alatt felállított asztalokhoz. A vacsora költségeiről Bodor Istvánnál a 06-30/9987-927-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Este 21 órától a jelenlévők közösen nézhetik meg kivetítőn az Európa-bajnokság nyitómérkőzését, a Franciaország–Románia találkozót. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)