Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - SenkiFöldje – Új rapcsapat alakult Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. június 13. 09:00
SenkiFöldje – Új rapcsapat alakult Gyulán
A formáció két, gyulai helyszíneken forgatott klippel mutatkozik be
Új rapcsapat alakult Gyulán. A SenkiFöldje nevezetű formációban két gyulai rapper, Meth (Kerekes István) és Kaain (Kun Norbert), valamint egy perui származású békéscsabai zenész, Jimmy Tierra Corel munkálkodik. Az csapat két, gyulai helyszíneken forgatott klippel mutatkozik be.
____Eredeti-senkifoldje01.jpg

A Senkiföldje

Fotó: Gyulai Hírlap

A SenkiFöldje jelenleg egy bemutatkozó kislemezen dolgozik. A hamarosan elkészülő EP hat hip-hop/rap számot tartalmaz majd. A már két kész szerzeményből klipet is készítettek a srácok, amelyeket a youtube.com internetes videómegosztó portálon megtalálhatnak a műfaj rajongói. Az Itt nőttünk fel és a Játszunk valóságot! című kisvideókon Gyula város több színfoltját is felismerhetjük, de a központi hely Törökzug, ahol a rapperek felnőttek. A zenék felvételét és mixelését a Zöldövezet MC-je, Horváth József (HJ Mester) készítette, a klipek képanyagát Kovács Zsolt (QK MC) forgatta és Kun Norbert (Kaain) vágta. Figyelem, szókimondó szövegek!

– Úgy érezzük, hogy most forrta ki igazán magát ez az egész rap dolog. A zenéink arról szólnak, ami foglalkoztat minket, amiket látunk, amiket megélünk. A most készülő albumon hat zeneszám lesz hallható, és többen is közreműködnek majd a kislemezen, amelyből kézzel fogható példányokat is tervezünk kiadni. Hálásak vagyunk HJ Mesternek, hogy segíti az utunkat, az egész Holding Prodnak és törökzugi testvéreinknek. És természetesen köszönet jár hallgatóinknak is – fűzte hozzá Kerekes István.

A rapbanda tevékenységéről bővebben a csapat honlapján, a www.senkifoldje.bandcamp.com oldalon olvashatnak.


Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)