Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bravúros győzelmek a vízilabdásoknál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. Sz. • SPORT • 2016. május 17. 19:45
Bravúros győzelmek a vízilabdásoknál
A bajnokság utolsó fordulóját Gyulán rendezik meg június 10–12. között
A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói május 14-én és 15-én Kiskunfélegyházára utaztak a bajnokság utolsó előtti fordulójára, ahol meglehetősen zord időjárási körülmények között, nyitott medencében, szitáló esőben kellett bizonyítaniuk. A szervezők munkáját dicséri, hogy a vízhőfok ennek ellenére kiváló volt a játékosok számára.
____Eredeti-vizilabda.jpg

A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói

Fotó: Gyulai Hírlap 

Béládi Csaba edző és tanítványai szombaton a csoportelső Csongráddal kezdték meg a hétvégi derbiket. A srácok nagyon elkapták a fonalat, és várakozáson felüli teljesítménnyel, fantasztikus játékkal, hatalmas meglepetésre fölényes győzelmet arattak a csongrádiak felett. A régóta várt győzelmi éhség meghozta eredményét, a gyulaiak 11:4-re megnyerték a mérkőzést.

A nap második küzdelme szintén nagyon fontos volt a Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói számára, mivel a bajnokságban harmadik helyen álló Szentes ellen szálltak harcba annak érdekében, hogy biztosan megtartsák a 2. helyüket, illetve hogy tovább növeljék a pontelőnyüket. Béládi Csaba edző erre a hétvégére nagyon összerakta a csapatot, ugyanis a Szentes sem bírt a srácokkal. A gyulaiak szervezetten, fegyelmezetten játszottak, és az előző meccsből fakadó eufóriától vezérelve 12:6-ra legyőzték a Szentest, így vidáman térhettek haza, és önfeledten várhatták a soron következő mérkőzéseket.

A vasárnapi derbikre az időjárás semmit sem változott, de ez továbbra sem zavarta meg a csapat játékát, hozzáállását. Az első meccset az Octopus ellen vívták meg a srácok, és szintén öröm- és álomjátékkal 11:2-re hozták is a mérkőzést.

A hétvége utolsó összecsapása a házigazdák ellen következett, a mérkőzés kiváló lehetőséget adott arra, hogy az edzéseken begyakorolt taktikai megoldásokat élesben is gyakorolhassák a vízilabdázóink, valamint arra, hogy a fiatalabb korosztály is kipróbálhassa magát. A mérkőzést könnyedén, 18:4-re nyerte a gyulai csapat, amivel százszázalékosan zárta a hétvégét.

A csapat tagjai: Veres Virág, Szanyi Vencel, Dimák Csanád, Paksi Gergő, Szöllősi Marcell, Gellény Zétény, Schriffert Bulcsú, Juhász Borisz, Kovács Áron, Dobos Ferenc, Takács Ádám, Szaszák Tamás.

Béládi Csaba és tanítványai kitartó munkáját bizonyítja, hogy a jelenlegi állás szerint a bajnokság 10 legponterősebb játékosai között három gyulai játékos is megtalálható. Gellény Zétény a 2. helyen, Dimák Csanád a 4. helyen, míg Dobos Ferenc a 6. helyen áll.

A Csabai Csirkefogók – Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói, edzői, vezetősége tájékoztatja a vízilabda iránt érdeklődőket, hogy a bajnokság utolsó fordulójára és ezáltal a bajnoki érmek átadására éppen Gyulán kerül sor, mivel június 10-én, 11-én és 12-én, azaz három napon keresztül körmérkőzéseket vívnak a csapatok az 50 méteres uszodában. A szervezők szeretettel várnak mindenkit. Szurkoljunk együtt a gyulai csapatnak!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)