Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szentesi szélvihar

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. Sz. • SPORT • 2016. február 03. 15:00
Szentesi szélvihar
Ezen időjárási jelenséghez hasonló erő jellemezte a Csabai Csirkefogók–Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázóinak játékát
A szélviharhoz hasonló erő jellemezte a Csabai Csirkefogók–Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázóinak játékát a szentesi szabadidőközpont 50 méteres versenyuszodájában megrendezett bajnokságon.
____Eredeti-gyulai_vizilabdazok.jpg

A Csabai Csirkefogók–Gyulai Várfürdő Kft. vízilabdázói

Fotó: Gyulai Hírlap

A csapat a 2. fordulóban elsőként a veresegyházi illetékességű Octopus Búvár- és Vízilabda Egyesület ellen játszott. Az első negyed első 3 perce nem várt és szűnni nem akaró izgalmakat hozott, ugyanis 3:3-at mutatott az eredményjelző, ezt követően viszont a srácok gyakorlatilag állva hagyták az ellenfelet, és 12:4-re megnyerték a mérkőzést.

A sorsolásnak köszönhetően a második mérkőzés a kiskunfélegyházi vízilabdázók ellen következett. A korábbihoz hasonló erődemonstrációt nyújtva igen fölényes győzelmet arattak a fiúk: 17:2-re legyőzték a félegyháziakat.

A szombatihoz hasonló játékkal kezdődött a vasárnap is, ahol az első meccsen Hódmezővásárhely csapata volt az ellenfél. Igen hamar kiderült, hogy a gyulaiak ereje, tudása kimagasló, ezáltal ezt a meccset – a fiatalok sűrű bevetésével is – könnyedén behúzták a srácok, és 24:4-re legyőzték a vásárhelyi gárdát.

A gyulaiak mindössze egy mérkőzés idejét töltötték a parton pihenéssel, és rögtön következett a nap második mérkőzése a vízilabdázás szempontjából jelentős múlttal rendelkező Szentes ellen. Az első fordulóban mutatott teljesítményt most nem tudták megismételni a fiúk, mivel egy góllal a Szentes bizonyult jobbnak, így 7:6-tal zárult a mérkőzés. A két csapat játékát magas színvonalú tudás jellemzi, ezért rendkívüli erőfölény egyik csapatnál sem tudott kibontakozni, így jött létre ez a szoros eredmény.

A mérkőzéseken jelen lévő szülői szurkolók minden meccset követően vastapssal és a „Szép volt, fiúk!” skandálásával köszönték meg a srácoknak a sok esetben álomszép játékot.

A gyulai csapat tagjai: Szöllősi Marcell, Gellény Zétény, Dobos Ferenc, Schriffert Bulcsú, Szaszák Tamás, Paksi Gergő, Dimák Csanád, Pálfi Bálint, Kovács Áron, Juhász Borisz, Széll Simon, Fodor Zsombor.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)